Lignano Riviera - Rezidence Shakespeare ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence se nachází na pěkném a klidném místě. Součástí rezidence je venkovní bazén, kde si hosté mohou odpočinout a zarelaxovat. Rezidence je vhodným výběrem na letní dovolenou zejména pro rodiny s malými dětmi, mladé páry nebo skupinky. Krásné zlatavé písečné pláže s křišťálově čistým mořem Vás lákají k různým sportovním aktivitám. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po promenádě plné oleandrů, palem a borovic. Letovisko je oblíbeným cílem na komfotní dovolenou mezi turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře: asi 300 m od rezidence.

8000

Pláž: Písečná: asi 300 m od rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Prostorné pláže, soukromé i volně přístupné.

Vybavení: Rezidence Shakespeare nabízí svým hostům bazén v zahradě (od 1.6. do 10.9.), výtah, parkovácí místa (omezený počet míst).

Sport a zábava: Vodní park Aquasplash, lunapark, dětský zábavní park Juniorpark, beach volejbal, plážové atrakce. Bohaté společenské vyžití – kavárny, restaurace, pizzerie, vyhlášené diskotéky. Pobřeží poskytuje dobré podmínky pro beach volejbal nebo windsurfing, půjčit si můžete šlapadlo nebo vodní skútr. Pro děti: hřiště na míčové hry, skákadla, prolézačky, houpačky, in-line bruslení.

Doporučujeme: Castelo di Miramare: uprostřed nádherných zahrad se nachází zámek z 19. st., který dal postavit arcivévoda Maxmilián Habsburský, pozdější mexický císař. Aquasplash: fantastický vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé. Gulliverlandia: jeden z největších zábavných parků.

Informace: check-in: 16.00-19.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Info pro klienty cestující autobusem: Rezidence se nachází cca 6,1 km od agentury, odtud se klienti k ubytování dopravují sami.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou lahodných specialit.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 3-lůžkový apartmán: 5
4-lůžkový apartmán: 5
6-lůžkový apartmán: 4
Celkem osob: 59

Ubytování je zajištěno ve dvou až šestilůžkových apartmánech typu MONO, BILO a TRILO, které jsou útulně zařízeny v elegantním stylu. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, TV, kuchyňským koutem s ledničkou, sporákem, elektrickým kávovarem. Bližší popis najdete níže u jednotlivých ubytovacích jednotek.

MONO 3

obsazenost 2 až 3 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby a třetím rozkládacím lůžkem, TV, soc. zařízení, balkon.

BILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, TV, soc. zařízení, balkon.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, ložnice se dvěma lůžky nebo palandou, TV, soc. zařízení, balkon.