Lignano - Rezidence Rubin

od 4 138 Kč

  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmány se nachází v centru Lignano Riviera cca 200 metrů od dlouhé písčité pláže a cca 400 metrů od přístavu. V okolí je množství typických italských obchodů, restaurací a kaváren.

Pláž: Široká písčitá pláž dlouhá přes několik kilometrů se nachází cca 200 metrů od rezidence. Slunečníky a lehátka za poplatek. Hřiště pro plážový volejbal, občerstvení a bary na pláži za poplatek.

Vybavení: Venkovní bazén (v provozu cca od 1.6. do 10.9.), výtah, zahrada.
Zdarma: jedno parkovací místo/apartmán.
Za poplatek: Wi-Fi (20 euro/týden).

Sport a zábava: Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, na vyžádání v CK, platba na místě) : klimatizace 25 EUR/týden, dětská postýlka 20 EUR/týden, Wi-Fi 20 EUR/týden.
Informace pro klienty: Po příjezdu na místo jsou hoteliéry vybírány následující poplatky: závěrečný úklid 35 EUR/apartmán (kuchyňský kout musí zůstat čistý), vratná kauce 100 EUR (v případě skupiny mladistvých do 26 let je vybírána kauce ve výši 300 EUR, v termínu od 19.5. do 26.5.2018 je vybírána kauce ve výši 500 EUR).

Doporučujeme: Moderní apartmánový komplex dvou čtyřpatrových budov se nachází cca 200 metrů od písčité pláže v části Lignana zvané Riviera. Hostům je k dispozici velký bazén. Doporučujeme pro klidnější dovolenou všem věkovým kategoriím.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: rezidence

Všechny apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, WC, fén), TV, kávovarem a balkonem. Některé mají klimatizaci (klimatizace na vyžádání a za příplatek)
Mono 3 - obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládacím dvoulůžkem a rozkládací přistýlkou pro jednu osobu.
Bilo 4 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželskou postelí.