Kronplatz - Hotel Bologna ***

od 14 690 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Hotel je situovaný v centru Brunica, nedaleko hlavní ulice s množstvím obchodů a kaváren. Lyžařské středisko Kronplatz je vzdálené cca 3 km. Cca 20 m od hotelu se nachází zastávka skibusu. Cca 500 m od hotelu se také nachází vlakové nádraží Brunico.

Vybavení: Hotel má pro své klienty k dispozici recepci (provoz od 8:00 do 22:00 h), trezor na recepci, bar, restauraci, Wi-Fi (v lobby), výtah, lyžárnu, televizní místnost a parkoviště, garáž (za poplatek cca 8 eur/den), saunu (zdarma).

Doporučujeme: Velmi pěkný hotel ležící v poklidné krajině u borových lesů je ideálním místem ke strávení skvělé zimní dovolené. Hotelová restaurace láká na tradiční recepty i středomořsku kuchyni, bezplatná sauna na chvíle relaxu.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Pobytová taxa: Poytová taxa cca 1,80 EUR/osoba starší 12 let/noc se platí na místě. Povinný příplatek za Silvestrovskou večeři 60 eur/osoba se platí na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu. Večeře jsou servírované s výběrem z menu a zahrnují předkrm, hlavní jídlo a dezert. K večeři k dispozici salátový bufet.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha/vana, WC, fén) jsou vybaveny telefonem, TV a minibarem. Možnost až dvou přistýlek.