Jóga na Sardinii


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Aktivní dovolená

Naše tělo je dar a jóga je nejlepším nástrojem, jak tento dar udržet fit co nejdéle. Vydejte se s námi na nádhernou italskou Sardinii a v doprovodu slunce a šumění moře se oddejte pozvolnému prolínání jógových ásan.

Nádech a výdech. Nádech, který oživuje naše tělo, přináší mu novou energii a poznání. Výdech s sebou odnáší vše nepotřebné a poskytuje příjemné uvolnění. Nádech a výdech. Poslouchejte tento rytmus svého dechu a naučte se s námi rozumět lépe sobě i svému tělu. Hotel Horse Country Resort 4* vám pro to poskytne ideální zázemí.

Program zájezdu

1. den: Jóga pro vaše zdraví a klidnou mysl Během zájezdu bude cvičení probíhat ve dvou blocích . Dopolední lekce jsou zaměřené na rozproudění energie, protažení a pozvolné rozcvičování zatuhlých míst v těle.  Lekce budou koncipovány podle fyzických možností všech členů skupiny . Podvečerní lekce plynou v pozvolném tempu s ohledem na zklidnění organismu a maximální přínos pro vaše zdraví a pohodu .
2. den: Vliv jógy na naše zdraví Jóga nabízí pohodu nejen tělesnou, ale i duševní . Pomáhá odbourat chronický stres a učí jak správně relaxovat a čerpat životní energii. Pravidelné cvičení pak navíc vyrovnává svalové dysbalance, obnovuje přirozenou pružnost páteře a zlepšuje celkovou flexibilitu těla. Velkým přínosem je schopnost jógy ulevovat od bolesti nebo snižovat riziko poranění při jiných sportovních aktivitách.  Nedílnou součástí jógové praxe je taktéž umění ovládání dechu a zklidnění mysli. Díky tomu můžeme dosáhnout zlepšení dýchání a činnosti srdce. Přirozeně se také zvyšuje schopnost naší koncentrace.
3. - 8. den: