Ischia - Miramare *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: hotel leží na útesu přímo nad mořem, na klidném místě, hotelový komplex je tvořen termálním parkem Aphrodite Apollon, budovami Casa del Sole a Casa Apollon - dostupné procházkou pěšinou na útesu, příp. vozítkem (na zavolání, za poplatek); přístup do moře - po schůdcích přímo pod hotelem, písčitá pláž Maronti - pod částí Casa Apollon (z budovy hotelu Miramare dostupná pěšky nebo vozítkem pěšinou na útesu -asi 500 m).

Vybavení: recepce, vstupní hala, restaurace, bar, terasa s výhledem na ostrov Capri, termální park Afrodite Apollon (vstup zahrnut v ceně pobytu) s 8 termálními bazény o různé teplotě vody 26–40 °C, vířivka, přírodní sauna, lázně a wellness, slunečníky a lehátka v termálním parku zdarma, terasa Blu Relax na výběžku a molo nad mořem, lehátka a slunečníky u moře zdarma, tenisový kurt.

Doporučujeme: Doporučujeme: Velmi hezký hotel přímo nad mořem v centru romantické rybářské vesnice Sant Angelo na jižním nejromantičtějším a nejluxusnějším výběžku ostrova Ischia.

Obsazení: XX / XXX

Poznámka: Adults only hotel - ubytování možné od 14 let. Hotel se nachází v pěší zóně, transfer od zastávky autobusu je možný elektrovozíky za 6,50 EUR za osobu se zavazadly a cestu.

Internet: WiFi zdarma

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze za příplatek

Snídaně: bohatý bufet

Večeře: výběr ze 3 menu ve 2 chodech, předkrmový a zeleninový bufet, dezert či ovoce

Ubytování: hotel *****

pokoje Miramare Superior mají koupelnu/WC, fén, klimatizaci, minibar, SAT/TV, trezor, telefon, balkon/terasu (terasa může být společná), výhled na moře.