IL GATTOPARDO - HOTEL TERME & BEAUTY FARM ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Všeobecné informace
Tento velice komfortní hotel, jenž je obklopen vinicemi a středomořskou zelení, nabízí svým hostům vysoce kvalitní a široké spektrum služeb. Klidné prostředí a krásné scenérie jsou dokreslujícím prvkem luxusního lázeňského a sportovního zázemí hotelu. To vše v blízkosti pouhých 300 m od moře a 1 km od termálního parku Poseidon, kam klienty zdarma dopravuje hotelový svoz.

Služby
Restaurace, bar, celkem 5 bazénů (z toho 2 kryté) s termální i minerální vodou a hydromasážemi, vířivá vana jacuzzi, centrum Beauty Farm s nabídkou masáží, inhalací, bahenní terapie, termálními koupelemi, dermatologickým ošetřením obličeje a těla a jinými lázeňskými procedurami, sauna, fitness, solární terasa se slunečníky a lehátky zdarma, 2 tenisové kurty s nočním osvětlením, hřiště na volejbal fotbal nebo basketbal, stolní tenis, pravidelné klavírní a folklórní večery, taverna z roku 1823 s nabídkou domácích produktů.

Vzdálenost
od moře: 300 m
od centra: 1 km

Stravování: snídaně

Formou snídaně ve vyhlášené klimatizované restauraci. Snídaně - bufetová. Večeře za příplatek – výběr z menu o více chodech (čtyři druhy prvních a druhých chodů, vybrané maso, dary moře, vegetariánské pokrmy). Samozřejmostí je salátový a přílohový bufet.

Ubytování: hotel ****

Celkem 71 pokojů je rozmístěno v budovách přímo v zahradě, vinici a u bazénu. Hotel nabízí pokoje standard a pokoje s výhledem na moře. Jsou vybaveny telefonem, televizí, trezorem, vlastním soc. zařízením, vysoušečem vlasů, topením, klimatizací, minibarem a mají balkon nebo terasu.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.