Cologna Spiaggia - Rezidence Il Triangolo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tato velmi pěkná třípatrová rezidence (dostavěna v roce 2007) se nachází přímo na pláži cca 30m a asi 600 m od centra letoviska Cologna Spiaggia, 6 km od letoviska Giulianova a 2 km od letoviska Roseto degli Abruzzi.
Do obou měst se dostanete i cyklostezkou, najdete zde supermarkety, restaurace, poštu, lékárnu.

Vzdálenost od moře: asi 30 metrů od rezidence.

asi 2000

Pláž: Písečná: asi 30 metrů od rezidence, s pozvolným vstupem do moře.

Vybavení: Klientům je k dispozici bazén, společná zahrada se slunečníky a křesílky, restaurace, bar, nekryté parkoviště (omezený počet míst, nutná rezervace předem), fotbalové hřiště a nedaleko i tenisové kurty (za poplatek).

Sport a zábava: Jízda na kole či kolečkových bruslích, beach volejbal, fotbal, aerobic, windsurfing, půjčovny šlapadel. Bohaté společenské vyžití - kavárny, retaurace, pizzerie, diskotéky, kino, divadlo.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží). Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje. Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční. Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkami, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace: check in: 16.00-19.30 hod. / check out: 9:00 hod.

KLUBOVÁ KARTA ZAHRNUJE: plážový servis na solár.zahradě - 1 slunečník + 2 lehátka na apartmán, využití bazénu, povlečení, klimatizace, baby klub (29.6.-31.8.), 10% sleva na konzumaci v restauraci Il Triangolo.
Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.
Možnost pobytu s domácím miláčkem (za poplatek).

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení polopenze v přilehlé restauraci.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 3-lůžkový apartmán: 3
4-lůžkový apartmán: 16
6-lůžkový apartmán: 3
Celkem osob: 91

Rezidence Il Triangolo nabízí příjemné ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením, TV, klimatizací (v ceně klubové karty), vybavenou terasou nebo balkonem. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

MONO 3

obsazenost 2-3 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, manželským lůžkem a kuchyňským koutem, koupelna s WC, klimatizace (za poplatek), TV, terasa se zahradním nábytkem. AP MONO se nacházejí v přízemí. Jsou zde povoleni větší psi - dvorek se psí boudou.

BILO 4

obsazenost 2-4 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, koupelna s WC, klimatizace (za poplatek), TV, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky či manželským lůžkem, koupelna s WC, klimatizace (za poplatek), TV, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.