Casamicciola Terme - L´OASI CASTIGLIONE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Popis
Luxusní čtyřhvězdičkový hotel má jedinečnou polohu, neboť leží přímo v centru termálního parku Castiglione. Hotelový komplex se skládá z několika budov a bungalovů, které jsou obklopeny ze všech stran exotickou květenou. Hotel leží na klidném místě mezi oblastí Casamicciola Terme a Ischia Porto s úžasným výhledem na přístav. Hotelovým klientům je ZDARMA k dispozici všech 11 bazénů. (bazény s termální i s mořskou vodou, kneipp, sauna, turecká lázeň, krytý bazén. V hlavní sezóně - od poloviny června do poloviny září - je k dispozici také molo s přímým vstupem do moře po schůdkách, lehátka a slunečníky.

Služby
11 bazénů o teplotě 30 - 40 °C (z toho 2 vnitřní termální, 1 olympijský s mořskou vodou, Kneippův bazén), turecká lázeň, sauna a privátní cesta k moři, restaurace s krásným výhledem na moře, velké parkoviště, posilovna, beauty centrum nabízející léčebné procedury (za poplatek), hotelová lanovka, piano bar, ve kterém jsou v pátek a sobotu večery s živou hudbou. Wi-Fi připojení zdarma v hale hotelu, v parku či v baru Ulisse.

Vzdálenost : od moře: nad mořem
od centra: 1,5 km do centra Ischia Porto (zastávka místní dopravy při vstupu do term. parku)

Stravování: polopenze

Formou polopenze v hotelové restauraci, snídaně – bufet, večeře – výběr ze 3 druhů menu, zeleninový salát. Každý čtvrtek se koná gala večeře s živou hudbou v restauraci Sibilla.

Ubytování: hotel ****

Hotel má celkem 41 pokojů. Host si může vybrat z typologie standard, superior, apartmán či junior suite. Všechny se sociálním zařízením, nově komfortně zařízené, s telefonem, TV, klimatizací, fénem, ledničkou a trezorem.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.