Caorle - Rezidence Laura ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nedávno zrekonstruovaná rezidence Laura leží asi 150 m od západní pláže v Caorle, v blízkosti historického centra Caorle. Rezidence je ideální volbou pro strávení pohodové dovolené. V blízkosti se nachází havní třída s restauracemi, kavárny a obchody a řadou příležitostí k vyžití všeho druhu.

Vzdálenost od moře: asi 150 m od rezidence

300

Pláž: Písečná: s pozvolným vstupem do moře bude vyhovovat především rodinám s dětmi. Caorle nabízí soukromé i volně přístupné pláže. Možnost pronájmu plážového servisu (za poplatek cca 70 EUR/týden, bližší informace na místě).

Vybavení: Hostům rezidence jsou k dispozici klimatizované apartmány a parkovací místa.

Sport a zábava: V Caorle jsou dobré podmínky pro jízdu na kole či kolečkových bruslích. Zahrát si můžete třeba plážový volejbal, využít nabídky vodních sportů nebo vyrazit za zábavou do města - kavárny, restaurace, pizzerie a diskotéky ožívají především při soumraku.

Doporučujeme: Caorle: malebné městečko s historickým centrem, původně vesnicí rybářů a pastevců.
Benátky: okouzlující Benátky – město postavené na mnoha ostrůvcích, oddělenými od sebe sítí kanálů.
Aquapark Lido di Jesolo: vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Informace: check-in: 15.00 - 20.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Využít můžete široké nabídky restaurací a pizzerií.

Ubytování: apartmán

Rezidence nabízí ubytování v nedávno zrekonstruovaných apartmánech typu BILO a TRILO s klimatizací, TV a vlastním soc. zařízením. Bližší popis jednotlivého apartmánu naleznete níže.

BILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, ložnice se manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, TV, klimatizace.

BILO 4-5

obsazenost 3 až 5 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a vyklápěcí palandou, kuchyňský kout, ložnice se manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, TV, klimatizace.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, ložnice se dvěma lůžky nebo palandou, TV, soc. zařízení, klimatizace, balkon.