Bibione Spiaggia - Villaggio Quadrifoglio ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villaggio Quadrifoglio se nachází nedaleko obchodního centra a lunaparku. Je ideální pro klienty, kteří nemusí být ubytováni přímo u moře. Veškeré služby jsou v blízké dostupnosti komplexu. Vhodné pro rodiny s dětmi, které ocení zahradu a bazén.

Vzdálenost od moře: asi 1100 m od villaggia

2000

Pláž: Písečná: asi 1100 m od villaggia, jemný, zlatavý písek, pozvolný vstup do moře. Prostorné volné i placené pláže. Plážový servis od 4.řady zdarma (více informací na místě). Doprava k pláži kyvadlovou dopravou.

Vybavení: Villaggio s bazénem, parkoviště s vyhrazeným místem pro každý apartmán.

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty jako beach volejbal, půjčovna šlapadel na pláži. Bohaté společenské vyžití: kavárny, restaurace, pizzerie, diskotéky. Pro děti: prolézačky a další atrakce na pláži.

Doporučujeme: Caorle: malebné městečko s historickým centrem, původně vesnicí rybářů a pastevců.
Benátky: okouzlující Benátky – město postavené na mnoha ostrůvcích, oddělenými od sebe sítí kanálů.
Aquapark Aquasplash, Lignano Sabbiadoro: vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Informace: check-in: 17.00 - 20.00 hod. / check-out: 7.00 - 9.00 hod.

Na místě se hradí povinná pobytová taxa 0,75 EUR/osoba/den.
Info pro klienty cestující autobusem: Rezidence se nachází cca 1,5 km od agentury, odtud se klienti k ubytování dopravují sami.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Villaggio nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu odpovídající evropskému standardu ve své kategorii. Nabízíme Vám možnost ubytování v apartmánech typu TRILO, bližší informace naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

TRILO 6AC

Obsazenost 4 až 6 osob - obývací pokoj s rozkládacím lůžkem pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, ložnice s dvěma samostatnými lůžky, soc. zařízení, TV, terasa nebo balkon, parkovací místo. Apartmán s klimatizací.

TRILO 6

Obsazenost 4 až 6 osob - obývací pokoj s rozkládacím lůžkem pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, ložnice s 2 samostatnými lůžky nebo palandou, soc. zařízení, TV, terasa nebo balkon, parkovací místo.