Bibione - Apartmány Gioia e Luci, vilka v centru


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobyty u moře

V centru dění, blízko pláže a centra, klimatizace v ceně. NEMO tour TIP.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).

Poloha a vybavení (Bibione Centrum - Spiaggia, Via Acquario 14): apartmánová vilka - přímo v centru, cca 350 m od pláže a blízko obchodního korza a centra letoviska. Žádané ubytování, k dispozici 2 apartmány ve vilce s menší zahradou, typologie pouze TRILO s klimatizací - přízemí typ C s terasou a 1.patro typ C1 s balkonem (tento apartmán s balkonem je levnější). Parkování zakryté, pod stříškou - 1 auto pro každý byt.

BIBIONE - Centrum/Spiaggia je centrální a také nejrozsáhlejší a nejrušnější částí oblíbeného Bibione a navazuje na její východní klidnější část Lido dei Pini právě v místě, kde se nachází náměstí Zenith. Další informace v rubrice "Popis destinace".

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2024.
Pobytová taxa se vybírá již ve všech letoviscích severní Itálie včetně Bibione. Na základě skutečností z minulé sezóny uvádíme výši pobytové taxy právě z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy upřesňuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky této nabídky na rok 2024 (28.12.2023) nebyla konkrétní výše poplatku na novou sezónu v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2023: pro apartmány 1,00 €/os. starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do září. Úhrada maximálně za 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Nástupní den SOBOTA / Odjezdový den SOBOTA
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v sobotu (Check-In) od 16:00 do 20:00 hod
odjezd - uvolnění a předání apartmánu (odevzdání klíčů) v sobotu ráno (Check-Out) od 08:00 do 09:00 hod

Ubytování: apartmán

Apartmán typu TRILO - ve vile, přízemí s terasou, typ C 5/6 (pro maximálně 6 osob): jedna ložnice s 3 lůžky a druhá ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s gaučem (1 osoba) a kuchyňský kout, který je součástí obývací místnosti, TV, koupelna se sprchou a WC. Terasa s posezením v přízemí. Klimatizace v ceně apartmánu.
Apartmán typu TRILO - ve vile, 1.patro s balkonem, typ C1 5/6 (pro maximálně 6 osob): jedna ložnice s 3 lůžky a druhá ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s gaučem (1 osoba) a kuchyňský kout, který je součástí obývací místnosti, TV, koupelna se sprchou a WC. Klimatizace v ceně apartmánu. Balkon.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.