Bardolino - kemp CISANO SAN VITO


  • ubytování: kempubytování: kemp
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

San Vito je ideální rodinný kemp, nachází se přímo u jezera a pláže (i písečné), spousta vybavení pro děti.

Vzdálenosti: přímo u jezera a pláže, Bardolino 2.5km, Lazise 3km, Gardaland 7km, Verona 28km. Shuttle bus do Gardalandu zdarma ve vysoké sezoně.

Ubytování: kemp

Vybavení: 2x restaurace/pizzeria, jídlo ssebou, bar, snack bar, zmrzlina.
Animace a sport: denní i večerní program pro dospělé i děti (15/5-15/9), hřitě, fotbal, volejbal, tenis, venkovní tělocvična, minigolf, stolní tenis. V areálu dále supermarket, trafika, jiné obchody…
Venkovní bazény pro dospělé i děti, skluzavky, vířivka

Mobilhome 4/6 STANDARD – manželská ložnice, druhá ložnice s 2x jednotlivými lůžky a vyvýšenou postelí (vhodná pro dítě 150cm|60kg). V obývací části jde proměnit sedací část mobilhome na další ležení. Plně vybavený kuch.kout, lednice, varná deska, posezení pro 6 osob. Koupelna se sprchou a WC. Venkovní posezení s grilem (pokud je v kempu povolen).
MBH 4/6 PREMIUM – nejnovější ze všech mobilhomů, moderní design, ubytuje až 7osob. Hlavní manželská ložnice, 2x ložnice o 2 lůžcích + možná přistýlka v hlavní místnosti. Plně vybavený kuch.kout, lednice, varná deska, jídelní část. Koupelna se sprchou, WC (většinou) zvlášť. Venkovní posezení s grilem (pokud je v kempu povolen).