Apartmány Élite


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Popis: Dovolená v kompletně zrekonstruované residenci Elite!



7 nocí v apartmánech pro 4–6 osob

Vlastní stravování

Písečná pláž pouhých 50 m od residence

Všechny apartmány mají terasy

Klimatizace a WiFi připojení k dispozici

Luxusní apartmány

Doprava vlastní nebo autobusem


Dovolená u moře v letovisku Martinsicuro!

Městečko Martinsicuro leží ve střední Itálii v oblasti Abruzzo. Je součástí tzv. Palmové riviéry spolu se sousedními letovisky San Benedetto a Alba Adriatica. Martinsicuro nabízí také bary, restaurace a markety. Podél pobřeží lemovaného palmami je možná jízda na kolečkových bruslích nebo je zde široká nabídka výletů po okolí – např. celodenní výlet do hlavního města Říma, celodenní výlet do blízkého aquaparku Onda Blu. Nachází se zde písečné pláže s pozvolným vstupem do vody, takže je toto místo ideální pro rodiny s dětmi.
Krásná zrekonstruovaná residence Elite pouhých 50 m od pláže!

Tento kompletně zrekonstruovaný apartmánový dům je umístěn v centrální části Martinsicura, v blízkosti obchodů, barů, zmrzlináren a pěší promenády. Písečná pláž je vzdálena cca 50 m. Povinný poplatek za plážový servis je na této pláži 50 €/týden v květnu, červnu a září, 70 €/týden v červenci, 80 €/týden v srpnu. Všechny apartmány mají prostorné terasy vybavené plastovým nábytkem. V residenci je k dispozici výtah.

Všechny apartmány jsou typu Trilo pro 4–6 osob a mají TV, lednici s mrazničkou, pračku, žehličku a žehlící prkno, fén, trezor a myčku nádobí (není pouze v apartmánu č. 5 a 6. ve druhém patře). V apartmánech je dostupné WiFi připojení, klimatizace (za poplatek 50 €/týden). Parkovací místa dle dostupnosti za poplatek 30 €/týden. Klienti si mohou rezervovat přímo číslo apartmánu, dle aktuální dostupnosti
Apartmán č. 1

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, koupelna, terasa. Apartmán se nachází ve zvýšeném přízemí.
Apartmán č. 2

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, koupelna, velká terasa. Apartmán se nachází v 1. patře.
Apartmán č. 3

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, 2 koupelny, velká terasa. Apartmán se nachází v 1. patře.
Apartmán č. 5

Ložnice s manželským lůžkem a 1 rozkládací lůžko, ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuch. koutem, 3 koupelny, terasa. Apartmán se nachází ve 2. patře.
Apartmán č. 6

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, 3 koupelny, terasa. Apartmán se nachází ve 2. patře.
Apartmán č. 7

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, koupelna, terasa. Apartmán se nachází ve zvýšeném přízemí.
Apartmán č. 8

Ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuch. koutem, koupelna, terasa. Apartmán se nachází ve zvýšeném přízemí.
Stravování


Klienti mají k dispozici pro vaření plně vybavený kuchyňský kout svého apartmánu

Sport a zábava


Jízda na kolečkových bruslích

Vodní sporty

Celodenní výlet do hlavního města Říma

Celodenní výlet do aquaparku Onda Blu (otevřen pouze v hlavní sezóně)

Národní park Grand Sasso

Důležité informace


Check in od 15.00 do 19.30 hod., check out 08.00 – 10.00 hod.

Domácí zvíře povoleno na vyžádání za poplatek 50 €/týden

Povinná vratná kauce 100 €/apartmán

WiFi za poplatek 10 €/týden

V apartmánech není povlečení, ručníky, toaletní papír, čistící prostředky, mýdla a utěrky. Tyto věci si v apartmánech klienti zajišťují sami

Povinný poplatek za plážový servis 50 €/týden v květnu, červnu a září, 70 €/týden v červenci, 80 €/týden v srpnu

Závěrečný úklid si klienti provádějí sami (čistící prostředky jsou na jejich náklady) v případě, že apartmán nebude dostatečně uklizen, hradí závěrečný úklid ve výši 50 €

Klimatizace za poplatek 50 €/týden

Parkovací místo za poplatek 30 €/týden (dle dostupnosti)

Dětská postýlka za poplatek 30 €/týden

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Doprava vlastní i autobusová

Při autobusové dopravě je velmi brzký ranní příjezd a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních – večerních hodinách

WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky

Adaptéry pro italské zásuvky – naše klasické ploché zástrčky se dvěma kolíky pasují do italských užších nebo kombinovaných zásuvek.

Pro použití eurozástrčky budete muset zakoupit speciální adaptér (adattatore per la presa elettrica nebo jen zkráceně adattatore, případně riduzione elettrica).

Mají je v každém supermarketu, elektru za ceny cca € 1,50 – 3,50 (podle typu). Koupíte je i v ČR – například Alza.cz, Euronics apod.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.