Alba Adriatica - Rezidence Leopardi ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemná apartmánová rezidence se nachází v klidné uličce v blízkosti centra města Alba Adriatica. Před domem se nachází prostor vhodný pro cvičení (aerobic apod.). Rezidence je vhodnou volbou pro letní dovolenou zejména pro rodiny s malými dětmi, mladé páry nebo skupinky. Krásné zlatavé písečné pláže s křišťálově čistým mořem lákají k různým sportovním aktivitám. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po promenádě plné oleandrů, palem a borovic. Letovisko je oblíbeným cílem na komfortní dovolenou mezi turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře: asi 300 m od rezidence.

asi 300

Pláž: Písečná: s pozvolným vstupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže.

Vybavení: Vkusně vybavené apartmány s vlastním sociálním zařízením a balkonem, TV, pračka, klimatizace a parkovací místo. Ve městě je spousta obchodů s módními doplňky, potravinami, restaurace a kavárničky.

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či na kolečkových bruslích, beach volejbal, windsurfing, půjčovny šlapadel a vodních skútrů. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách. Pro děti: hřiště na míčové hry, skákadla, prolézačky, houpačky, in-line bruslení.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží). Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje. Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční. Aquapartk Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkamui, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Nutno vzít si vlastní povlečení a ručníky.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou lahodných specialit.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 2-lůžkový apartmán MONO: 2 2-lůžkový apartmán BILO: 1
4-lůžkový apartmán BILO: 4 6-lůžkový apartmán TRILO: 8
Celkem osob: 70

Rezidence Leopardi nabízí možnost příjemného ubytování v moderních apartmánech pro 2 až 6 osob. Bližší popis najdete níže u jednotlivých ubytovacích jednotek.

MONO 2

obsazenost 2 osoby, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a s kuchyňským koutem, TV, pračka, koupelna a balkon.

BILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, TV, pračka, koupelna a balkon.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, 1 ložnice s manželským lůžkem, 1 ložnice se 2 lůžky, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, TV, pračka, koupelna a balkon.

BILO 2

obsazenost 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem, koupelna, terasa. TV, pračka.