Rezidence Les Alpages de Corbier ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Le Corbier (1550 m), rezidence se skládá ze 3 budov, 50–150 m od lanovek, dojezd možný na lyžích až k budově. Centrum střediska s obchody a restauracemi cca 300 m, zastávka skibusu přímo před rezidencí.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: studia

2+0 ST2

Útulná rezidence s venkovním vyhřívaným bazénem a výhledem na okolní masívy

Studio ST2*** (1 místnost, 20–25 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, koupelna, WC oddělené. Apartmán AP4*** (2 místnosti, 29–32 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvoulůžkem nebo palandou, koupelna, WC oddělené. Apartmán AP6*** (3 místnosti, 36–41 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvoulůžkem, ve 2. ložnici palanda, koupelna, WC oddělené.
Studio a apartmán: vybavený kuchyňský kout (nádobí, lednice, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, myčka nádobí), TV, většinou balkon nebo terasa. Za příplatek: dětská postýlka + židle + vanička 25 € (rezervace předem), pes 60 €, připojení WiFi 20 €/ týden (2 přístroje). Rezidence: zdarma relaxační centrum – venkovní vyhřívaný bazén, posilovna, restaurace v hlavní budově – možnost dokoupení polopenze (ceny na vyžádání v CK), bar, recepce, lyžárna, úschovna zavazadel, venkovní parkoviště. Za příplatek: sauna 6 €/os./20 min., donáška pečiva na recepci, prádelna, půjčovna lyží, kryté parkoviště 40 € (rezervace předem).