Chalets de l´Adonis ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Dvě sousedící rezidence s komfortními apartmány, bazénem, párou a saunou

Poloha: Les Menuires, čtvrť Les Balcons des Bruyeres (1850 m), komplex dvou budov, cca 100 m od sjezdovky a kabinové lanovky Bruyeres, cca 200 m od obchodů a restaurací.

Vybavení: Apartmán: vybavený kuchyňský kout (nádobí, lednice, sklokeramická deska (kromě AP4), myčka nádobí, mikrovlnná trouba či el. gril), TV, balkon nebo terasa. Rezidence: zdarma vstup do krytého vyhřívaného bazénu, sauny a páry, ručníky, čisticí prostředky, lyžárna, WiFi na recepci, recepce s krbem a biliárem, dětská postýlka a židle (rezervace předem), venkovní parkoviště- za příplatek: prádelna, pes 70 €/týden.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

6+0 AP6C

Apartmán AP4C**** (2 místnosti + kabina, cca 40 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem gauč, oddělená ložnice s dvoulůžkem/dvěma jednolůžky, spací kout/kabina se dvěma lůžky, koupelna s WC. Apartmán AP6C**** (2 místnosti + kabina, cca 40 m2), v obývací části s kuch. a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvoulůžkem/dvěma jednolůžky, spací kout/kabina se dvěma lůžky, koupelna, WC. Apartmán AP6**** (3 místnosti, cca 48 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, ložnice s dvoulůžkem/dvěma jednolůžky, ložnice se dvěma jednolůžky, koupelna s WC, 1x WC odděleně.