Tahiti, Bora Bora, Moorea


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • S poznáváním

Doporučujeme: Doporučujeme: Jedinečná možnost poznat "pozemský ráj" - Francouzskou Polynésii v podobě jejích tří nejznámějších ostrovů Tahiti, Moorea a Bora Bora. Program nabízí kombinaci relaxace na nejkrásnějších plážích světa, plaveb nejen při západu slunce, a poznání zdejší přírody a jedinečné pohostinné polynéské kultury.

Změna vyhrazena: Změna programu vyhrazena.

Poznámka: Možná realizace zájezdu v termínu dle individuálního požadavku - na vyžádání u prodejců. Při letech přes USA nutné vstpuní vízum do USA ESTA.

Min. počet účastníků: 6.

Program zájezdu

1. den: odlet z Prahy s přestupy na Tahiti.
2. den: přílet na mezinárodní letiště Tahiti , typické uvítání s květinami, transfer do hotelu Tahiti Nui s polopenzí, Nocleh.
3. den: Tahiti - snídaně. Dopoledne individuální volno k odpočinku a poznávání ostrova. V odpoledních hodinách úžasná plavba Sunset Cruise - vychutnejte si romantický západ slunce se sklenkou punče. Večeře. Nocleh v hotelu Tahiti Nui.
4. den: Tahiti - Moorea - snídaně, transfer z hotelu do přístavu. Trajekt na ostrov Moorea. Ubytování v hotelu InterContinental Moorea Resort & SPA s polopenzí. Individuální volno. Nocleh.
5. den: Moorea - po snídani odjezd na výlet za poznáním jedinečných přírodních krás ostrova a místní polynéské kultury „Nature and Culture“ - projděte si nejkrásnější části ostrova Moorea a nechce se vtáhnout do neopakovatelné atmosféry zdejší přírody a poznejte každodenní život domorodců. Večeře. Nocleh v hotelu IC Moorea Resort & SPA.
6. den: snídaně, půldenní šnorchlování v doprovodu odborného průvodce, během kterého se blíže seznámíte s okouzlujícím podmořským světem Francouzské Polynésie a odhalíte jeho mnohá skrytá tajemství. Večeře. Nocleh v hotelu IC Moorea Resort & SPA.
7. den: Snídaně. Individuální volno k odpočinku a poznávání ostrova. Večeře. Nocleh v hotelu IC Moorea Resort & SPA.
8. den: - transfer na letiště na ostrově Moorea, odlet na Bora Bora. Ubytování v hotelu Matay Polynesia s polopenzí.
9. den: snídaně. Neopakovatelný zážitek v podobě lodního výletu - plavby po laguně s hlavní atrakcí v podobě krmení žraloků a rejnoků. Kdo se jim odváží přiblížit? Večeře. Nocleh v hotelu Matay Polynesia.
10. den: snídaně, individuální volno k relaxaci na pláži nebo poznávání dalších krás Bora Bora. Večeře. Nocleh v hotelu Matay Polynesia.
11. den: snídaně. Rozloučení s Francouzskou Polynésií a její osobitou kulturou v podobě půldenní výjížďky vozy 4x4 po ostrově Bora Bora. Večeře. Nocleh v hotelu Matay Polynesia.
12. den: - transfer do přístavu, přejezd trajektem na Tahiti. Ubytování v hotelu Tahiti Nui.
13. den: - snídaně, individuální volno. Nocleh v hotelu Tahiti Nui.
14. den: snídaně. Transfer na mezinárodní letiště Tahiti, odlet do Evropy.
15. den: přílet do Prahy .