Silvestr na Filipínách


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Pohodoví lidé, palmami lemované pláže, bujná tropická příroda, znamenitý třtinový rum – zimní čas na Filipínách bude mít trochu jiný běh, než jak tomu na Silvestra bývá... V relaxační atmosféře centrálních Visajských ostrovů navštívíme ostrov Cebu, kde si připomeneme slavného mořeplavce Fernaa Magalhãese, a sopečný Bohol s jeho kuriózními Čokoládovými horami, v nichž se ukrývá maličký primát nártoun. Blízký ostrůvek Panglao se pak stane naší základnou pro výlety za šnorchlováním, karetami a obřími býložravými žraloky. Zároveň zde, během několikadenního pobytu v tropickém ráji, oslavíme i příchod nového roku.
Velikost skupiny:

8–16 účastníků

Stravování: snídaně

snídaně

Program zájezdu

1. - 2. den: Praha – Cebu City/Manila : přílet na Filipíny, transfer do hotelu a odpočinek po dlouhé cestě.
3. den: Cebu City/Manila – Bohol – Panglao : dopoledne přesun na ostrov Bohol a následně přes most na ostrůvek Panglao s vyhlášenou dlouhou písčitou pláží Alona Beach ; čerstvé mořské plody a znamenitý místní třtinový rum .
4. den: Panglao – Bohol : výlet na plovoucí restauraci po řece Loboc v obklopení pestré tropické přírody; návštěva chovné stanice nártounů – nejmenšího primáta na světě a symbolu Filipín; pitoreskní Čokoládové hory (neobvyklé geologické formace – asi 1300 perfektně souměrně tvarovaných kopečků); návrat na Panglao.
5. den: Panglao – Balicasag : výlet na ostrůvek s úžasnou rozmanitostí podmořského života – možnost šnorchlování na místních korálových zahradách .
6. den: Panglao : vychutnávání relaxační atmosféry ostrova – silvestrovská večeře a oslava Nového roku v prostředí tropického ráje .
7. den: Panglao – Cebu: dopoledne pohoda na bělostných písečných plážích s nádherně průzračnou vodou; odpoledne přesun do Cebu City.
8. den: Cebu – Oslob : celodenní výlet podél jižního pobřeží ostrova Cebu – pozorování nebo šnorchlování s velrybími žraloky (největší – a býložraví – žraloci světa); koupání a šnorchlování v průzračných vodách u písečné pláže White Beach ; návrat do Cebu City.
9. - 10. den: Cebu City – (Manila) – Praha: procházka po hl. m. o. Cebu – Magalhaesův kříž a katedrála St. Nino ; večer odlet domů, přílet do ČR 10. den.

Cena zahrnuje

  • letenka Praha–Cebu City/Manila–Praha (vč. všech poplatků)
  • mikrobusy; lodě a trajekty
  • 7x hotel *** se snídaní
  • 1x slavnostní silvestrovská večeře (bez nápojů)
  • vstupné do památkových objektů a NP dle programu
  • český odborný průvodce China Tours

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj – 5500 Kč