El Gouna - Three Corners Rihana Inn ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel leží přímo u pláže písčité laguny v exkluzivním prázdninovém letovisku El Gouna (lehátka a slunečníky zdarma). Hotel má také vlastní pláž Marina Sea Beach (lehátka a slunečníky zdarma) u otevřeného moře, kam se dopravíte hotelovým minibusem zdarma (cesta trvá cca 10 minut). Na letiště v Hurghadě je to cca 25 km, do centra El Gouna cca 250 m.

Pláž: Hotel má také vlastní pláž Marina Sea Beach (lehátka a slunečníky zdarma) u otevřeného moře, kam se dopravíte hotelovým minibusem zdarma (cesta trvá cca 10 minut).

Sport a zábava: Pro děti je zde dětské hřiště. Přímo v hotelu zdarma plážový volejbal, stolní tenis, šipky, vodní gymnastika, vodní pólo. Za poplatek kulečník, potápění, sauna, jacuzzi, pára, masáže, kadeřnictví (vše v sesterském hotelu Three Corners Rihana Resort) a vodní sporty. V blízkosti hotelu se nachází golfové hřiště (18 jamek).

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg na osobu + 7 kg kabinové zavazadlo .

Stravování: all inclusive

All Inclusive:
Snídaně (7.00–10.00)
oběd (12.15–15.00)
večeře (18.30–22.00) formou bufetu.

Odpolední káva, čaj a zákusky (16.00–17.00).

Neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů (10.00–24.00) v různých restauracích a barech dle nabídky hotelu.

V plážovém baru Marina těstoviny, sendviče, voda, nealkoholické nápoje a pivo.

* Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.
* Všechny dovozové nápoje, čerstvé ovocné džusy jsou za poplatek.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotelový komplex je postavený v typické núbijské architektuře a skládá se z několika budov. V hotelu je vstupní hala s recepcí, restaurace a bary, nákupní pasáž, minimarket, internetová kavárna a venkovní bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma).

Vybavení pokojů: Klimatizované dvoulůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, SAT-TV, telefon, minibar, balkon nebo terasa. Možnost ubytování ve studiích s menší kuchyňskou linkou a základním kuchyňským vybavením (na vyžádání za příplatek).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.