Sharm El Sheikh - IBEROTEL PALACE *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě, nedaleko centra Starého města a 10 km od Naama Bay, kam se můžete dostat několikrát denně hotelovým shuttle busem zdarma. Letiště je vzdáleno 20 km od hotelu.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Luxusní hotelový komplex, který byl mnohokrát oceněn za kvalitu poskytovaných služeb. Hotel je určen osobám starším 18 let. K dispozici je vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace á la carte, bar u bazénu, bar na pláži, lobby bar, pub, konferenční sál, obchody, čistírna, kosmetický salón, kadeřnictví.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, krytý bazén, masáže, sauna, pára, potápění a šnorchlování, tenis, fitness centrum, plážový volejbal, stolní teni, billiard, minifotbal, šipky, boccie, vodní gymnastika, vodní sporty na pláži.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, telefonem, fénem, TV se satelitním příjmem, minibarem, WiFi připojením, balkónem nebo terasou. Možnost jedné přistýlky.