Hurghada - KING TUT AQUA PARK ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v severní části letoviska Hurghada, 5 km od centra města a 12 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s rececpcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, obchod, WiFi připojení (v lobby zdarma), kadeřnictví, čistírna.

Sport a zábava: Venkovní bazény (jeden v zimním období vyhřívaný), aquapark, fitness centrum, masáže, pára, billiard, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, animační programy, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén, animační programy, miniklub, hřiště.

Poznámka: Cestovní pas musí být platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:)
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:30 - 12:00 pozdní snídaně- 15:00 - 17:00 odpolední občerstvení- 00:00 - 02:00 noční občerstvení- 10:00 - 02:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, fén, sejf, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek a rodinných pokojů.