Marsa Alam - JAZ LAMAYA *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v krásné zahradě v oblasti Marsa Alam, 5 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Kvalitní hotel, který získal mnoho ocenění za vysokou kvalitu poskytovaných služeb, je vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bankomat, hlavní restaurace, restaurace á la carte, lobby bar, snack bar u bazénu, bar na pláži, kavárna, disco bar, obchody, internetové připojení, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna, konferenční sál. WiFi připojení v lobby zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, masáže, sauna, jacuzzi, pára, plážový volejbal, stolní tenis, tenisový kurt, šipky, billiard, potápění a šnorchlování, animační programy, velký aquapark (vstup je zahrnut v ceně zájezdu).

Pro děti: Bazén, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let, hřiště.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, lednička, fén, sejf, balkón nebo terasa. Ve standardním pokoji typu Superior je možné ubytovat maximálně 2 osoby. Více osob lze ubytovat pouze v rodinném pokoji a cena je již kalkulována s příplatkem za tento typ pokoje.