Marsa Alam - ALBATROS SEA WORLD *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v turistické oblasti Marsa Alam, 15 minut jízdy od městečka Quseir a 60 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže, lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Nově postavený hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bankomat, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní čínskou, německou a italskou, snack bar u bazénu, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, bar u aquaparku, čistírna, WiFi připojení zdarma, konferenční sál, obchody, kosmetický salón a kadeřnictví.

Sport a zábava: Areál venkovních bazénů (některé v zimním období vyhřívané), aquapark, masáže, sauna, turecké lázně, jacuzzi, pára, kryté bazény, animační program, míčové hry, tenisový kurt, boccie, šipky, minigolf, šachy, gymnastika, aerobic, potápění a šnorchlování.

Pro děti: Bazény, skluzavky, miniklub, hřiště.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:00 - 11:00 pozdní snídaně- 12:30 - 17:00 občerstvení- 22:00 - 24:00 pozdní večeře- 10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje v restauracích a barech dle jejich  otevírací doby- 11:00 - 16:00 zmrzlina a palačinky

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, minibar, fén, sejf, balkón nebo terasa. Wi-fi připojení zdarma. Za příplatek možnost pokoje typu Junior suite.