Makadi - TIA HEIGHTS MAKADI BAY *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v srdci oblasti Makadi, 25 km od letiště a 30 km od centra města Hurghada.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, italská. s morskými plodmi, čínska, indická a meciská restaurace á la carte, lobby bar, bar u bazénu, restaurace a bar na pláži, maurská kavárna, internetové připojení, konferenční sál, obchody, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, aquapark, krytý bazén, lázně, sauna, pára, masáže, fitness centrum, tenisové kurty, stolní tenis, šipky, billiard, minigolf, boccie, potápění, animační programy.

Pro děti: Bazén, mniklub, animační programy, hlídání dětí za poplatek.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive
- snídaně, obědy, večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:30 - 12:30 pozdní snídaně- 15:30 - 16:30 odpolední snack- 10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, fén, minibar, TV se satelitním příjmem, sejf, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.