Hurghada - GOLDEN BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě, 10 km od letoviska El Gouna, 15 km od Hurghady a 20 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Osušky k zapůjčení na vratnou kauci.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, WiFi připojení (v lobby zdarma), hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní italskou, rybí, orientální, mezinárodní, lobby bar, bary u bazénu, bar na pláži, snack bar, diskotéka, kadeřnictví, kosmetický salón, kinosál, 3D kino, obchody, čistírna.

Sport a zábava: Několik venkovních bazénů, bazén se skluzavkami, potápěčské centrum, plážový volejbal, vodní pólo, tenisové kurty, stolní tenis, badminton, vodní sporty na pláži, boccie, šipky, minigolf, billiard, aerobic, fitness centrum, masáže, pára, sauna, hydroterapie, pěnová party, animační programy, kurzy kite surfingu.

Pro děti: Bazén se skluzavkami, hřiště, animační programy, miniklub.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, fén, minibar, balkón nebo terasa. Ve standardních pokojích možnost jedné přistýlky. Možnost rodinných pokojů za příplatek.