Hurghada - Hurghada Long Beach


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel leží přímo u krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v jižní části Hurghady. Naleznete zde také aquapark pro děti a dospělé. Vzdálenost od centra Hurghady, Sakkaly, je přibližně 18 km. Od letiště je hotel vzdálen 14 km.

Ubytování

Hotelový komplex skýtá možnost ubytování ve vilkách v krásné rozlehlé zahradě nebo v hlavní budově či vilkách přímo u pláže za příplatek. Komfortně zařízené klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a WC jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem, vysoušečem vlasů, minibarem a trezorem. Mají balkon či terasu nebo panoramatické okno. Je zde možnost jedné nebo dvou přistýlek.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy i večeře formou bufetu. V průběhu celého dne jsou střídavě otevřeny bary a restaurace, kde se hosté mohou občerstvit např. snackem nebo zmrzlinou. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby k dispozici po cleý den.

Vybavení hotelu

Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, hostům jsou k dispozici dvě restaurace, plážový bar a snack bar u bazénu, sport bar nebo typický "shisha" koutek. V resortu se nachází obchůdky se suvenýry a minimarket.Hoteloví hosté mohou využívat sedmi venkovních bazénů, z toho jsou tři v zimě vyhřívané. Slunečníky a lehátka na pláži i u bazénu jsou hostům k dispozici zdarma s možností denní výměny ručníků.

Aktivity

Pro hosty s dětmi hotel poskytuje možnost využití dětského hřiště, miniklubu nebo za poplatek nabízí hlídání dětí. Hostům je dispozici lékařská služba na zavolání, lékárna, internetový koutek a prádelna. Pro sportovní vyžití hotel nabízí čtyři tenisové kurty s umělým osvětlením, fitness, squash, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, masáže. Většina sportovních aktivit je na jednu hodinu pro hotelový pokoj zdarma. Dále hotel zajišťuje denní a večerní animační programy, diskotéku a amfiteátr.

POUZE PRO LETY S AIR CAIRO

ZDARMA změna termínu všem osobám, které jsou uvedeny na jedné smlouvě o zájezdu do Egypta pokud je některý z klientů pozitivní na Covid-19 před odletem do Egypta, nebo má nařízenou karanténu lékařem či hygienou. Je nutno doložit písemným potvrzením. Nutno zrušit, či změnit alespoň 24 hodin před odletem, pokud tak nebude učiněno, mohou být aplikovány storno poplatky vč. poplatků za změnu letenek.

Poloha: Egypt

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž u hotelu. Hostům je k dispozici centrum vodních sportů a potápěčské centrum. Plážový servis je zdarma.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta. Vízum povinné pro všechny občany ČR - platné na 30 dní