Hurghada - Hawaii Le Jardin Resort


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Příjemný hotel, který je obklopen krásnou zahradou, se skládá ze dvou budov. Naleznete zde také aquapark pro děti i dospělé. Hotelový komplex se nachází asi 15 kilometrů severně od turistického centra Hurghada, které leží na pobřeží Rudého moře a patří mezi největší centra v této oblasti. Letiště je vzdálené 17 kilometrů od hotelu.

Ubytování

Ubytování je nabízené v příjemně zařízených pokojích, jejich součástí je vlastní sociální zařízení, balkon či terasa a individuálně ovladatelná klimatizace. Dále mohou klienti využívat telefon, televizor a trezor na pokoji.

Stravování

All inclsuvice zahrnuje snídaně, obědy a večeře, které jsou podávány formou bufetu. Dále je během dne připravováno lehké občerstvení a v časovém rozmezí od 11.00 do 24.00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje.

Vybavení hotelu

V areálu hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, dále hlavní restaurace a italská restaurace a několik barů. U hotelu jsou dva venkovní bazény, u kterých jsou lehátka a slunečníky zdarma.

Aktivity

V hotelu je široká nabídka sportovních aktivit, v hotelu jsou pořádány pravidelné animace. Hosté si mohou zahrát stolní tenis, navštívit hodiny aerobiku nebo zúčastnit se plážového volejbalu.

Poloha: Egypt

Pláž: Hotelový komplex se nachází přímo u krásné písečné pláže, na které jsou lehátka a slunečníky zdarma, k dispozici je také plážový bar.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta. Vízum povinné pro všechny občany ČR - platné na 30 dní