Hurghada - ARABELLA AZUR ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází 4 km od starého centra Hurghady - Dahar, od nového centra - Sakkala a Mariny přibližně 2 km. Letiště je vzdáleno 9 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo u pláže. K hotelu patří dvě pláže, jedna přístupná po schůdkách a jedna s pozvolným vstupem do moře.

Vybavení: Příjemný hotel vhodný pro milovníky potápění a šnorchlování. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, 2 hlavní restaurace (1 s terasou s výhledem na moře), restaurace á la carte, maurská kavárna, několik barů, pivnice, obchody, konferenční centrum, kadeřnictví a kosmetický salón, čistírna.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény (jeden v zimě vyhřívaný), animační programy, teniisové kurty, squash, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, billiard, vodní sporty na pláži, pára, sauna, masáže, potápěčské centrum.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou mezinárodního bufetu- občerstvení během dne- místní alkoholické a nealkoholické nápoje

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, minibar, fén, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.