Impressive resort and spa *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Impressive Resort & Spa se nachází přímo na písečné pláži v palmové zahradě. Resort je vhodný pro všechny věkové kategorie. Každý si příjde na své, pro nejmenší je připraven oddělený bazének, hříště i miniclub. Dospělí si mohou odpočinout ve SPA centru.

Poloha:
Hotelový komplex leží v palmové zahradě v hotelové čtvrti Bávaro, cca 25 km od letiště v Punta Cana.

Sport a zábava: Stolní tenis, posilovna, fitness, plážový volejbal, kulečník, lukostřelba, dětské hřiště a herna, miniclub, diskotéka, animační programy; za poplatek Spa centrum - sauna, vířivka, kosmetické procedury; golfové hřiště cca 2 km od hotelu.

Pro děti:
dětský bazének, dětské hřiště, herna, miniclub, animační programy

Pláž:
Hotelová písčitá pláž Bávaro s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu, slunečníky, lehátka a osušky.

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje snídaně (6:30-10:00), pozdní snídaně (10:30-11:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu, občerstvení během dne, nealkoholické alkoholické nápoje místní výroby (09:00-23:00) v hotelem určených časech a místech.

Ubytování: hotel *****

Standardní dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo se dvěma lůžky o šířce cca 1,35 m, která může sdílet další dospělá osoba nebo 2 děti, mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, telefon, minibar, trezor, varnou konvici a balkon nebo terasu; WiFi. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na bazén nebo na oceán.

Vybavení: Prostorná vstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace, 6 a la carte restaurací (nutná rezervace a vhodné oblečení - pánové dlouhé kalhoty), 9 barů, noční klub pro dospělé, kasino, konferenční centrum, obchody; WiFi. 4 bazény, oddělená část pro děti v hlavním bazénu; lehátka, slunečníky a osušky.

Internet:
Wi-Fi připojení