Hotel Whala Bavaro ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: 50 m od písčité pláže, hotelový komplex je umístěn v zahradě u krásné pláže Bávaro s bílým pískem. Sousedí s luxusním hotelem Now Larimar Punta Cana. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Punta Caně 20 km, centrum cca 3 km, golf cca 2 km.

Sport a zábava: WiFi v celém hotelu zdarma.

Stravování: all inclusive

All inclusive
plná penze formou bufetu – snídaně, oběd a večeře, lehké občerstvení během dne (plážový klub 10.00 - 18.00 hod.), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10.00 do 23.00 hod., pitná voda v barelech 24 hodin denně, 1x týdně barbecue večeře. Animační programy během dne: stolní hry, lekce tance, hudba.

Ubytování: hotel ***

hotel nabízí ubytování ve 263 pokojích, ve čtyřech různých typech - standard, superior a DBL pokoje s výhledem na bazén nebo moře. 2lůžkové pokoje s individuální klimatizací, koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, minibarem, většina s balkonem nebo terasou. Při ubytování 4 dospělých na pokoji jsou k dispozici dvě dvoulůžka o šířce 1,50 m.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, japonská restaurace Tamashi (za poplatek), 3 bary, 4 bazény, 1 dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky u bazénu, lehátka na pláži zdarma, možnost zapůjčení pláž. osušek (záloha cca 10 USD/ks), nemotorizované vodní sporty na pláži. Na večeře jsou někdy u pánů požadovány kalhoty s dlouhými nohavicemi.