Hotel Vista Sol Punta Cana ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel Vista Sol Punta Cana Beach Resort leží u jedné z nejkrásnějších pláží v tropické zahradě ve vzdálenosti cca 30 minut od letiště Punta Caně. Od regionálního centra Higuey ho dělí 47 kilometrů. Restaurace a obchůdky nedaleko v typické karibské vesničce El Cortecito.

Vzdálenosti Hotel Vista Sol Punta Cana Beach Resort leží na pláži Bávaro, jedné z nejkrásnějších pláží ostrova. Lehátka jsou zdarma, ručníky za zálohu. K dispozici je plážový bar/snack bar.

Sport a zábava: Zdarma: 2 tenisové kurty, kulečník, stolní tenis, aerobik, fi tness, badminton, plážový volejbal, vodní pólo, plachtění, kajaky, šnorchlování, windsurfing (zdarma 1 hod/osobu/den), úvodní lekce potápění v bazénu, lekce merengue
Za poplatek: osvětlení tenisového kurtu, golf (poblíž 18-ti jamkové hřiště), kursy potápění, jezdectví, wellness, motorizované vodní sporty (vodní lyže, crazy banana), rybaření na otevřeném moři.

Stravování: all inclusive

all inclusive: snídaně; obědy a večeře formou bufetu; večeře po předběžné rezervaci možná v restauraci s obsluhou (jídla z mořských plodů za příplatek); během dne lehké občerstvení; neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a alkoholických nápojů místní výroby v místech a určených hotelem v době od 10 do 24 hodin (nápoje na diskotéce za poplatek; v areálu volně přístupné lednice s vodou po celých 24 hodin).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny chladničkou, klimatizací, trezorem k pronajmutí, TV, telefonem (za poplatek), wi-fi (za poplatek), vanou, sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou, na stranu do zahrady.

Vybavení: Prostorná hala s recepcí, obchody se směnárnou, 1 hlavní bufetová restaurace, 3 restaurace a la carte, 5 barů (provoz jednotlivých barů a restaurací může být v okraj. termínech sezony omezen), wi-fi, dětský klub, 3 bazény, lékařská služba, krytý prostor pro animační programy.