Dominikánská republika


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Punta Cana Princess *****, Punta Cana

Pětihvězdičkový resort je součástí hotelového řetězce Princess v Punta Caně a nachází se přímo u vyhlášené pláže Bavaro. Transfer z letiště trvá 30 minut. Hotel leží v krásné exotické zahradě a tvoří jej hlavní budova a několik patrových vil. Punta Cana Princess je určeným pouze dospělým hostům. V rámci hotelového komplexu Princess lze využít bezplatné kyvadlové přepravy. Hotel má i bezbariérové pokoje a je přizpůsobený osobám s tělesným postižením.

Vybavení

Ve vstupní hale naleznete recepci s barem, dále je k dispozici směnárna, 5 restaurací (hlavní bufetová restaurace a 4 a´la carte restaurace (steak house, italská, středomořská, švýcarská), 3 bary (v lobby, bar u bazénu, a "Mare Nostrum”,) minimarket a bazar, bazén, diskotéka, kadeřnictví a SPA (za poplatek). Wifi v rámci hotelového areálu zdarma. Lékař a kasino jako součást komplexu Princess.

Pláž

Krásná, dlouhá pláž Bavaro, kterou lemují královské palmy, se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Zábava a sport

K dispozici jsou animační programy, aerobik, vodní aerobik, 2 tenisové kurty, herna s play stations, knihovnou a karetními stoly, plážový volejbal, minigolf v rámci areálu hotelů Princess. Centrum vodních sportů na pláži (včetně potápění a motorových sportů za poplatek)

Stravování

All Inclusive - snídaně, obědy, večeře formou bufetu, možnost stravování ve všech uvedených à la carte restauracích, alkoholické a nealkoholické nápoje místní a zahraniční výroby, džusy, minibar doplňován 1x denně (nealko, voda, pivo).

Vybavení pokojů

Základním ubytováním je pokoj typu deluxe suite, který je vybaven ložnici s obývací částí, koupelnu (sprchový kout, masážní vana, WC, fén, koupelnová kosmetika), klimatizací, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem, kávovarem, balkónem nebo terasou. Wifi na pokoji za poplatek. Za příplatek jsou pro novomanžele připraveny HONEYMOON suite, které mají v obývací části navíc jacuzzi a rozšířený novomanželský servis.

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště v Praze. Přílet do Dominikánské republiky. Uvítání na letišti českým delegátem a transfer do hotelu dle výběru.
2. - 8. den: 2.- 9.DEN nebo 10.DEN (dle vybraného termínu), POBYT V DESTINACI: Pobyt v hotelovém resortu s programem All Inclusive (na vybraný počet dnů- dle uvedeného termínu), plná penze včetně lehkého občerstvení během dne, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů (časové rozmezí dle vybraného hotelu). Možnost využití některého z fakultativních výletů, jejich aktualizovaný přehled obdržíte s odbavením před vaším odletem. Během pobytu jsou k dispozici hotelové sportovní aktivity, animační programy a společenské večery.
9. den: 10.DEN, NEBO 11.DEN (dle vybraného termínu) POBYT V DESTINACI, ODLET: Snídaně, pobyt v hotelovém resortu, možnost opalování a koupání. Následuje ukončení pobytu tzv. check out a transfer na letiště Punta Cana. Odlet.
10. - 12. den: 11.DEN, NEBO 12.DEN (dle vybraného termínu) PŘÍLET DO PRAHY: Během letu je podáváno občerstvení a nápoje. Přílet na letiště Václava Havla v Praze.

01.06. - 12.06.24 sobota - středa
all inclusive letecky (Praha)
58 790 Kč
cena za 12 dní (10 nocí)

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v ekonomické třídě
  • letištní poplatky
  • vstupní kartu do DR (nově zahrnuta v ceně letenky)
  • bezpečnostní taxy a povinný palivový příplatek
  • transfery letiště - hotel a zpět
  • ubytování na uvedený počet nocí při obsazení pokoje dvěma dospělými osobami
  • stravování dle popisu
  • asistenci partnerské CK a česky hovořícího delegáta
  • zákonné pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a připojištění storna zájezdu
  • fakultativní výlety