Dominikánská republika


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Riu Bambu ****+, Punta Cana

oblíbený hotelový resort se nachází v krásném prostředí letoviska Punta Cana, 30km od letiště. Ubytování je ve dvoupatrových budovách umístěných v krásné, tropické zahradě. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi.,

Vybavení

hotelovém resortu se nachází 3 bazény, 1 dětský bazén, sluneční terasa, sauna, jacuzzi, posilovna, wellnes s masážemi. 5 restaurací, 4 bary, připojení na internet a dětský klub. Wifi připojení v areálu hotelu, každý den 90 minut připojení v lobby zdarma.

Pláž

hotel leží přímo na krásné dlouhé pláži s bílým jemným pískem,

Zábava a sport

4 tenisové kurty, vodní pólo, volejbal. 18-ti jamkové hřiště nedaleko hotelu – za poplatek, zdarma bezmotorové vodní sporty – windsurfing, plachtění, kajaky, šnorchlování. V ceně jedna lekce potápění v hotelovém bazénu. Večerní živá hudba, diskotéka. V areálu RIU hotelů se nachází Aqua park, do kterého mají hoteloví hosté vstup zdarma. ,

Stravování

All inclusive 24 hodin denně. Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, během dne občerstvení ve snack baru, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.. Možnost stravování v několika specializovaných restauracích a la carte.

Vybavení pokojů

kalkulované jsou dva typy pokojů, standardní dvoulůžkový pokoj a rodinný pokoj (1 místnost) pro 2 dospělé osoby a 2 děti, vybavení: koupelna s WC, vysoušeč vlasů, telefon, wifi za poplatek, satelitní TV, klimatizace, minibar, rádio, trezor, žehlička a žehlící prkno, balkon nebo terasarodinný pokoj. Možnost ubytování až 2 dospělých a 3 dětí v rodinném pokoji deluxe (dva propojené pokoje)- za příplatek a na vyžádání v CK. .,

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště v Praze. Přílet do Dominikánské republiky. Uvítání na letišti českým delegátem a transfer do hotelu dle výběru.
2. - 8. den: 2.- 9.DEN nebo 10.DEN (dle vybraného termínu), POBYT V DESTINACI: Pobyt v hotelovém resortu s programem All Inclusive (na vybraný počet dnů- dle uvedeného termínu), plná penze včetně lehkého občerstvení během dne, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů (časové rozmezí dle vybraného hotelu). Možnost využití některého z fakultativních výletů, jejich aktualizovaný přehled obdržíte s odbavením před vaším odletem. Během pobytu jsou k dispozici hotelové sportovní aktivity, animační programy a společenské večery.
9. den: 10.DEN, NEBO 11.DEN (dle vybraného termínu) POBYT V DESTINACI, ODLET: Snídaně, pobyt v hotelovém resortu, možnost opalování a koupání. Následuje ukončení pobytu tzv. check out a transfer na letiště Punta Cana. Odlet.
10. - 12. den: 11.DEN, NEBO 12.DEN (dle vybraného termínu) PŘÍLET DO PRAHY: Během letu je podáváno občerstvení a nápoje. Přílet na letiště Václava Havla v Praze.

01.06. - 12.06.24 sobota - středa
all inclusive letecky (Praha)
52 790 Kč
cena za 12 dní (10 nocí)

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v ekonomické třídě
  • letištní poplatky
  • vstupní kartu do DR (nově zahrnuta v ceně letenky)
  • bezpečnostní taxy a povinný palivový příplatek
  • transfery letiště - hotel a zpět
  • ubytování na uvedený počet nocí při obsazení pokoje dvěma dospělými osobami
  • stravování dle popisu
  • asistenci partnerské CK a česky hovořícího delegáta
  • zákonné pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a připojištění storna zájezdu
  • fakultativní výlety