Živogošće - TUI Blue Adriatic Beach Resort, ALL INCLUSIVE - 3 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, kavárna, terasa, letní terasa, vodní sporty, terasa s hudbou, parkoviště, klimatizace, výtah, jacuzzi.

Sport a zábava: volejbal, stolní tenis, fitness, aerobic, šlapadla, terasa na slunění, bazén, vodní aerobic, potápění, šnorchlování, šlapadla, vodní sporty.

Destinace: TUI Blue Adriatic Beach Resort

Poloha: nově zrekonstruovaný hotel, který se nachází na klidném místě v malé vesničce Živogošće jižně od Makarské v těsné blízkosti oblázkové pláže. Hotel je určen pouze pro osoby od 16 let. Hotel disponuje 266 pokoji v hlavní budově a v 5 dalších menších budovách.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, klimatizované společenské prostory, restaurace, plážová restaurace, aperitiv bar, pool bar, kavárna, terasa, směnárna, WI-FI, výtah, parkoviště - 7 Eur/den/auto - platba na recepci

Ubytování: 2lůžkové mají sprchu a WC, balkon s přímým nebo bočním výhledem na moře, SAT TV, minibar, zařízení na přípravu kávy a čaje, fén, sejf, telefon. Pokoje jsou typu standard (24 m 2 ) a Superior s částečným výhledem na moře a s pohledem na moře (26 m 2 ), Suite Swim up mají přímý vstup do bazénu+terasu, denní místnost, SAT TV, mini bar, koupelnu, WC, fén + vlastní exkluzivní bio kosmetiku, kávovar, klimatizaci, župan a pantofle, láhev vína při příjezdu. Pokoje Swim Up nejsou v hlavní bude

Stravování: POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů nebo ALL INCLUSIVE - snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00), oběd formou bufetu (12:30 - 14:30), večeře formou bufetu (19:00 - 21:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (pivo, víno, minerální voda, džus, káva, čaj). Občerstvení ve vybraných barech a restauracích v hotelem stanovený čas.

ALL INCLUSIVE zahrnuje tyto služby: ubytování, snídaně, pozdní snídaně, oběd, občerstvení v baru u bazénu, večeře v "Dalmatino" bufet restaurace nebo večeře v "Culinarium" v a la carte restauraci (od 4 nocí pobytu), půlnoční občerstvení, nápoje v hotelových barech a restauracích, WiFi na pokoji a v hotelu, občerstvení z pokojového Mini baru (denně doplňovaný), sportovní aktivity, spa & sauna, použití bazénu, animační programy, občerstvení na uvítnou - Welcome drink.

Pláž : oblázková, cca. 2 km dlouhá, lemovaná borovicemi, přístup k pláži po schodech.

Sport a zábava: venkovní bazén s mořskou vodou, jacuzzi, stolní tenis, volejbal, fitness, aquaerobic, masáže (za poplatek), sportovní hřiště, vodní sporty, potápění, výlety (za poplatek), živá hudba.

Hotel pouze pro osoby starší 16 let. Domácí mazlíčci nejsou dovoleni.

Check in 15:00 check out 12:00

Povinný příplatek (platba na recepci): pobytová taxa - 1,35 EUR/osoba/den, parkování - 7 Eur/den/auto - platba na recepci.

minimální pobyt 3 noci, příjezd možný denně

Stornopoplatky 2020: do 31 dnů před nástupem - storno pobytu zdarma, 30-15 před nástupem - 30 % z ceny pobytu, 14.-7. dní před nástupem - 50 % z ceny pobytu, 6 a méní dní před nástupem - 100 % z ceny pobytu.

Živogošće se nachází 20 km jihovýchodně od města Makarská. Jedná se o malé přímořské letovisko, ukryté do bujné vegetace, chráněné pohořím Biokovo, lemované hezkými oblázkovými plážemi. Na východní straně této malebné vesnice stojí Františkánský klášter s kostelem a zvonicí z 18. st. Nedaleko od kláštera je do skály vytesán antický nápis podávající zprávu o prameni, který zde tryská a o nymfě, jíž je pramen zasvěcen. Pramen objevil Říman Licinijan již v roce 474. Živogošće poskytuje velmi příjemné prostředí pro strávení klidné dovolené u průzračného, sluncem prozářeného moře.

Cena zahrnuje

  • ubytování za osobu ve dvoulůžkovém pokoji (dle vybraného typu pokoje) na 3 noci, stravování All inclusive, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta