Zadar - Hotel Kolovare - 3 noci

od 3 465 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Destinace

Kulturní a historické centrum severní Dalmácie, město Zadar, se nachází na pobřeží Zadarského průlivu, který od pevniny odděluje skupina ostrovů. Je důležitým přístavem, má i letiště. Jako většina dalmátských měst má i Zadar svůj původ v Ilyrském osídlení již ve 4. stol. př. n. l.

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, půjčovna aut, směnárna, kadeřnictví, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, parkoviště.

Sport a zábava: volejbal, stolní tenis, tenis, bazén, košíková, vodní lyže, potápění, šnorchlování, bowling, půjčovna kol, fitness, šlapadla, vodní sporty, basketbal.

Hotel Kolovare: Hotel Kolovare se nachází nedaleko historiského centra města Zadar, na klidném místě přímo u moře s výhledem na Zadarský kanál a ostrovy. Hotel je moderně zařízen, je plně klimatizovaný
Vybavení hotelu: recepce, restaurace, směnárna, aperitiv bar, kadeřník, konferenční místnost, parkoviště, hotelová terasa s přímým pohledem na moře má velikost cca 1300 m 2 .
Stravování: polopenze (snídaně, večeře formou bufetu)
Vybavení pokojů: klimatizované dvoulůžkové pokoje (s možností přistýlky) mají koupelnu se sprchou, WC a fénem, SAT TV, minibar, telefon, sejf, WiFi připojení, pokoje mají balkon a jsou situované do ulice nebo částečně na mořskou stranu. Pokoje Standard mají velikost 23-24 m 2 , pokoje Superior mají velikost 26,5-28,5 m 2 . Pouze pokoje Superior mají možnost přistýlky. Pokoje jsou po celkové rekonstrukci v roce 2020.
Sport a zábava: venkovní bazén s mořskou pro děti i dospělé, mnoho sportovního a kulturního vyžití ve městě, pořádají se výlety do nedalekých národních parků Kornati, Paklenica, Plitvice, Krka, Velebit.
Pláž: přírodní, kamenitá, místy oblázková je přímo u hotelu.
Hotelový bazén s mořskou vodou má plochu 200 m 2 , dětský bazén má plochu 36 m 2 .
parkování: 5 Eur/auto/den • dětská postýlka - 10 Eur/den
Check in od 14.00, check out do 11.00 hodin.

Cena zahrnuje

  • 3 x ubytování za osobu, 3 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online telefonicky)