Vrsar - Pineta hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní sladká voda , bazén vnitřní sladká voda, bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, kavárna, terasa, dětský klub, sauna, bezbariérový přístup, konferenční místnost, masážní salón, turecká koupel, večerní hudba, piano bar.

Sport a zábava: hřiště na košíkovou, animace pro děti, animace pro dospělé, aquaaerobic, ranní gymnastika, škola tance, petanque, túry na kolech, vodní pólo, posilovna, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, potápění, tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Dětská postýlka pro dítě do 2 let - ZDARMA !!!

1/2+1 pokoj Premium, BM může být obsazen také 1 dospělou osobu a 2 dětmi do 12 let, cena je za každé dítě.

1/2 pokoj Superior, BP může být obsazen pouze dvěma dospělými (plně platícími) osobami.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Pineta hotel: Hotel Pineta je situován v blízkosti přístavu a městečka Vrsar. Hotel je plně klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky. Pokoje mají LCD SAT/TV, telefon, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WIFI, klimatizaci, balkon. Některé pokoje jsou situovány na mořskou stranu, některé do parku (viz ceník). 

Hosté mají k dispozici hotelovou restauraci (upozorňujeme, že večeře se mohou podávat i v centrální restauraci komplexu Belvedere), Aperitiv bar s velikou terasou s pohledem na městečko Vrsar. Dále je zde welness centrum (masáže, sauna, hydromasážní koupele), klimatizované fitness studio, vnitřní bazén se sladkou vodou. Venkovní bazén se sladkou vodou pro děti a dospělé je pod hotelem v komplexu Belvedere. 

V hlavní sezoně hotel zajišťuje zábavné animace pro dospělé a děti denně kromě soboty. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací, večerní program pro děti: mini disco, mini kabaret, talent show a další. Pro děti je tu menší dětské hřiště. Pro dospělé v rámci animace: zumba, aerobik, aquaerobik, sportovní turnaje. Večery s živou hudbou, různá vystoupení, show zajišťuje terasa Belvedere. Půjčovna jízdních kol, nordic walking, vodní sporty. V blízkosti je sportovní centrum „Porto Sole“, kde jsou tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, petanque a hřiště pro míčové hry. 

Pláže jsou kamenné, vydlážděné, skalnaté, vzdálené 100 m od objektu. Část pláže je upravena pro děti, s pozvolným vstupem do moře (navezen štěrkopísek).

Destinace: Vrsar je jedním z nejpříjemnějších istrijských městeček. Jeho romantická atmosféra kdysi impresionovala i slavného Casanovu. Příroda mu darovala řadu osmnácti ostrůvků se zelenou vegetací a ostrov Sv. Jurja mu chrání přístav. Tyčí se asi 50 metrů nad mořem. Je to soulad a soubor tisícileté architektury. Romantické středomořské městečko Vrsar je vzdáleno asi 10 km od Poreče. Vrsar je znám svou malebností strmých klikatých uliček. Jsou zde zbytky středověkého opevnění a pozůstatky římského sídliště. Krásné jsou starobylé obchůdky a taverny. Turistická střediska v okolí Vrsaru vřele doporučujeme příznivcům potápění, protože mořská fauna i flóra podél pobřeží a ostrůvků v moři zaručuje nevšední a nezapomenutelné zážitky z Vaší dovolené. V soutěži o nejlepší malá přímořská města na Jadranu získal v roce 2003 i 2005 Vrsar 1. místo.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl (snídaně v hotelu Pineta, večeře v hotelu Pineta nebo v centrální restauraci komplexu Belvedere - asi 60-100m od hotelu)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace
  • WI-FI
  • využití venkovního bazénu ve středisku Belvedere

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři