Vrsar - Belvedere pavilony ****

od 12 660 Kč

  • ubytování: pavilónyubytování: pavilóny
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 200 m od moře

JEDNO DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJÍCH (A21 M) A (B21) SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Druhé dítě do 12 let v pokojích (A21 M) a (B21) na přistýlce s 1 dospělou osobou a dítětem do 12 let na řádném lůžku má stejnou cenu jako dítě na řádném lůžku.

Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) zdarma.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Cena za dospělou osobu v 1/1 pokoj je cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use), na vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně. Slevy se nesčítají.

Belvedere pavilony: Komplex Belvedere má překrásný pohled na panorama Vrsaru a je jen 0,5 km vzdálen od městečka Vrsar. Pokoje a apartmány se nachází v pavilonech Belvedere. Pavilony jsou obklopeny zelenou vegetací a postupně klesají k upraveným plážím. Pavilony od první do třetí řady propojují pouze schody a od třetí do čtvrté řady eskalátory.

APARTMÁNY: Apartmány jsou pro 3-6 osob a mají kompletně vybavený kuchyňský kout včetně mikrovlnné trouby a kávovaru, SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, balkon. 

1/3 STD 3 - má jednu místnost, kde je manželská postel a rozkládací křeslo pro 1 dospělou osobu, obývací část je oddělena pouze skleněnou stěnou. 

1/4 (1/2+2) APT N41 C - má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 dospělé osoby. 

1/3 (1/2+1) APT N31+ B - má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím křeslem pro 1 dospělou osobu, balkon na mořskou stranu a je umístěn v 1. řadě od moře.

1/4 (1/2+2) APT N41 - má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 dospělé osoby, je prostornější oproti APT N41 C

1/5-6 (2/2+1-2) APT N52+ - má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo 2 menší děti. V tomto apartmánu je možné ubytovat maximálně 5 dospělých osob.

Hostům je k dispozici centrální klimatizovaná restaurace, bar, kavárna, veliká taneční terasa. V komplexu Belvedere je venkovní bazén pro dospělé a děti se sladkou vodou. U bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma. V hlavní sezoně resort zajišťuje zábavné animace pro dospělé a děti denně kromě soboty. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací, večerní program pro děti: mini disco, mini kabaret, talent show. Je tu také menší dětské hřiště. Pro dospělé v rámci animace: aerobik, aquaerobik, zumba, sportovní turnaje. Dále večery s živou hudbou, různá vystoupení, show. V blízkosti je sportovní centrum „Porto Sole“, kde jsou tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, pétanque, hřiště pro míčové hry. Dále mohou klienti využít fitness studio v hotelu Pineta, půjčovnu jízdních kol a nabídku vodních sportů.

Pláže jsou pěkné, kamenné a štěrkovité, vydlážděné, vzdálené 50- 200 m. Část pláže pro děti s pozvolným vstupem do moře je uměle vytvořená štěrkopískem.

Destinace: Vrsar je jedním z nejpříjemnějších istrijských městeček. Jeho romantická atmosféra kdysi inspirovala i slavného Casanovu. Příroda mu darovala řadu osmnácti ostrůvků se zelenou vegetací a ostrov Sv. Jurja mu chrání přístav. Tyčí se asi 50 metrů nad mořem. Je to soulad a soubor tisícileté architektury. Romantické středomořské městečko Vrsar je vzdáleno asi 10 km od Poreče. Vrsar je znám svou malebností strmých klikatých uliček. Jsou zde zbytky středověkého opevnění a pozůstatky římského sídliště. Krásné jsou starobylé obchůdky a taverny. Turistická střediska v okolí Vrsaru vřele doporučujeme příznivcům potápění, protože mořská fauna i flóra podél pobřeží a ostrůvků v moři zaručuje nevšední a nezapomenutelné zážitky z Vaší dovolené. V soutěži o nejlepší malá přímořská města na Jadranu získal v roce 2003 i 2005 Vrsar 1. místo.

Ubytování: pavilóny

Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu, vysoušeč vlasů, trezor, malou ledničku, klimatizaci, WI-FI, balkon. Pokoje jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky (rozkládací gauč/ rozkládací křeslo). Pokoje Premium mají balkony na mořskou stranu a jsou umístěné v 1.řadě od moře.


Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytový taxa
  • využití venkovního bazénu
  • WI-FI

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři