Turanj - Turanj - ubytování v soukromí 100 - 300 m od pláže


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Ubytování v soukromí v letovisku Turanj - jedná se o kvalitní apartmány vzdálené max. do 300 metrů od moře.

Vybavení: apartmány jsou standardně vybaveny s příslušným počtem lůžek, plně vybavená kuchyň, koupelna se sprchou a WC, balkón nebo terasa (u malých apartmánů možno dohromady pro více apartmánů), klimatizace a WI-FI . Parkování v blízkosti apartmánu. Povlečení a ručníky v ceně.

Strava : vlastní. V okolí jsou obchody, restaurace, kavárny, pizzerie, taverny, zmrzlina, hudba, sportovní možnosti, půjčovna loděk, výlety.

Pláž: kameny, oblázky, písek.

Ubytování:

Apartmán 2+(1) - 1 ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a možností 3. lůžka pouze pro osobu do 11,99 let, sociální zařízení, balkon či terasa, caa 30 m 2

Apartmán 2+(2) - pro 2 dospělé a 2 děti do 11,99 let- 1 ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a možností rozkládacího gauče pro 2 děti do 11,99 let , sociální zařízení , balkon či terasa, 40m 2 .

Apartmán 4 - 2 ložnice s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky, menší obývací pokoj s kuchyňským koutem, sociální zařízení, balkon či terasa, 45 m 2 .

Apartmán 4+(2) - pro 4 dospělé os. a 2 děti do 11,99 let - 2 ložnice s manželskou postelí či samostnými 2 lůžky, menší obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 děti do 11,99 let, sociální zařízení, balkon či terasa, 70 m 2 .

Apartmán 6 - 3 ložnice s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky, menší obývací pokoj s kuchyňským koutem, sociální zařízení, balkon či terasa,80 m 2

V ceně je zahrnuta klimatizace a WI-FI.
Jedno dítě do 1,99 let na lůžku s rodiči zdarma.
check in 14:00 check out 10:00

Poloha: Do 300 metrů od pláže

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, rybaření, vodní sporty.

Cena zahrnuje

  • ubytování pro příslušný počet osob na 7 nocí , spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, WI-FI, klimatizaci, parkování, závěrečný úklid, pobytovou taxu, dopravu autobusem, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta