Tučepi - Hotel Bluesun Afrodita - 4 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Bluesun Afrodita

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10 % PŘI REZERVACI DO 31.03.2022.
Prvotřídní hotelové středisko Afrodita , plně klimatizované, je umístěné v blízkosti oblázková pláže. I vy zde můžete poznat klid a krásu letoviska Tučepi. V zahradách tohoto střediska roste mnoho druhů středozemních rostlin.
Vybavení hotelu: hotel disponuje 155 ubytovacími jednotkami, recepce, restaurace, bar, směnárna, venkovní bazén včetně dětského bazénu, sauna, masáže.
Vybaveni pokojů: pokoje se nacházejí ve vilkách a jsou vzdáleny 50-200 metrů od pláže (schodiště). Vilky disponují 2 lůžkovými pokoji s možností přistýlky a pokoji rodinného typu s možností až 3 přistýlek. Jsou vybaveny koupelnou se sprchou, WC s fénem, balkónem směrem do parku nebo na moře, SAT TV, minibarem, telefonem, sejfem, klimatizací.
Stravování: snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci
Sport a zábava: venkovní bazény, tenisové kurty, vodní sporty.
Pláž: oblázková, 50-200 metrů od hotelových vilek.
Dětská postýlka na vyžádání 28.05. - 24.09.2022 -10 Eur/den, v ostatních termínech zdarma
Parkování: platí se 3 Eur/den/auto - platba na recepci

Poloha: Do 200 metrů od pláže

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, masáže, sauna, parkoviště.

Sport a zábava: stolní tenis, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, půjčovna loděk, tenis, potápění, šnorchlování.

Destinace: Malebné přímořské letovisko ležící asi 3 kilometry jižně od Makarské. Ukrývá se pod srázy Biokova a patří spolu s Brelou mezi nejznámější střediska Makarské riviéry. Nádherné oblázkové pláže se rozprostírají v délce 3 km. Středomořská scenérie je doplněna moderními ubytovacími komplexy (hotel Alga, hotel Afrodita, hotel Neptun) se sportovními areály. Spolu s pestrou nabídkou vodních sportů (půjčovny surfů, šlapadel, vodních skútrů, vodních lyží apod.) a množstvím kaváren, restaurací, barů a pizzerií přinesla Tučepům mimořádnou oblíbenost a učinila z nich jedno z nejžádanějších středisek Jadranu.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 4 noci, 4 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta