Trpanj - Hotel Faraon, all inclusive - 2 noci


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, směnárna, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, obchůdky, parkoviště.

Sport a zábava: aerobic, vodní sporty, windsurfing, plachtění, potápění, šnorchlování, rybaření.

minilednička 5 Eur/den- platba na místě
parkování 5 Eur/den- platba na místě
dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den- platba na místě
trezor - 3 Eur/den- platba na místě

Hotel Faraon: FIRST MINUTE: Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 31. 3. 2022
Hotel Faraon se nachází na poloostrově Pelješac v městečku Trpanj. Leží ve svahu v těsné blízkosti oblázkové pláže. Hotel se skládá ze tří budov a celkem má 115 pokojů.
Vybavení hotelu: recepce, wifi internet na recepci, restaurace, kavárna, aperitiv bar, směnárna, TV místnost, sejf,služba praní a žehlení prádla, bazén pro děti i dospělé, bar u bazénu, parkoviště.
Pokoje Comfort: jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje (cca 25 m 2 ) s možností jedné přistýlky (70 x 155 cm) mají koupelnu se sprchou a WC, fén, klimatizaci, TV SAT, WiFi, balkon směrem na moře.

Pokoje Premier :dvoulůžkové pokoje(25m 2 ) s možností jedné přistýlky (70 x 155 cm) jsou blíž k recepci, mají koupelnu s vanou a WC, fén, klimatizaci, TV SAT, Wi-Fi, balkon směr na moře.

Rodinné pokoje : dva propojené pokoje (36m 2 ) pro 4 osoby mají koupelnu se sprchou a WC, fén, klimatizaci, TV SAT, Wi-Fi, 1 x king size lůžko a 1 x lůžko 160 x 200 cm, Pokoje směrem na moře mají balkon, pokoje směrem do parku jsou bez balkonu.
Stravování: all inclusive. Program ALL NCLUSIVE obsahuje plnou penzi (snídaně, oběd a večeře) formou bufetu s neomezenou konzumací nápojů, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, minerální voda, ochucená přírodní voda, šťávy, odpolední a večerní občerstvení. All inclusive bar na terase u bazénu (10:00 - 23.00 hod.). • Možnost obědových balíčků (nutno nahlásit 24 hod předem).

V rámci all inclusive služby v hotelu probíhají animace pro děti. • Možnost také stravování pouze s polopenzí nebo se snídaní.
Pláž: oblázková, přímo u hotelu, pozvolný vstup do vody. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.
Sport: venkovní bazén + dětský bazén, aerobic, vodní sporty, stolní tenis.
Program all inclusive kromě pokrmů a nápojů obsahuje zapůjčení lehátek a slunečníků u bazénu, půjčování silničních i horských kol, animační programy 6x týdně, aerobic, 2x týdně taneční večery s hudbou v hlavní sezoně.
Možnosti výletů na ostrov Hvar, Korčulu, do města Dubrovník, Ston, Mostar, národního parku Mljet
trezor-3 Eur/den - platba na recepci, dětská postýlka na vyžádání - 5 Eur/den- platba na recepci, minilednička - 5 Eur/den-platba na recepci, parkování 5 Eur/den-platba na místě
Příjezdy možné každý den, v termínech 18.6.-6.9. min. počet 4 noci .

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x all inclusive, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta