Trogir - Seget Vranjica - Mobilhomy Belveder ***


  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kemp se nachází v malém turistickém městečku Střední Dalmácie Seget Vranjica, které se nachází asi 5 km severně od Trogiru. Kemp je obklopený středomořskou vegetací a borovicovým lesem a je postaven v kaskádovém stylu. Všechna místa ke kempovaní mají krásný výhled na moře a mnoho malých ostrovu. Malé městečko Seget Vranjica má vše, co je potřebné pro příjemný a klidný pobyt. Pro kulturně-společenské vyžití doporučujeme navštívit okolní turistická centra jako je Trogir a Split.

Vzdálenost od moře: asi 10 m od kempu

asi 5 000

Pláž: Oblázková: krásná dlouhá (asi 500 m) pláž je součástí kempu, je možné si pronajmout plážové židle a deštníky.

Vybavení: Recepce, směnárna, zóny s Wi-Fi internetem zdarma, víceúčelová hřiště, supermarket, restaurace, bar, pizzerie, internetová kavárna, zábavní programy.

Sport a zábava: Víceúčelová hřiště pro basketbal a házenou, dětské hřiště, 4 tenisové kurty, 4 venkovní stoly na stolní tenis, vodní sporty. Půjčovna skútrů, jízdních kol.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem (na vyžádání za poplatek).

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost přikoupení snídaně. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Ubytování: mobilhome

Kapacita: 4-lůžkový mobilhome: 12
Přistýlka: 24
Celkem osob: 72

Klimatizované mobilhomy pro 4-6 osob (při obsazení 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let) se dvěmi dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místnost a kuchyňský kout s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, 2x soc. zařízení, veranda. Bližší popis mobilhomu naleznete níže, v popisu každé ubytovací jednotky.

M.HOME 4-6

Obsazenost 4 až 6 osob, 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let, klimatizovaný mobilhome o rozloze 32 m2, se dvěmi dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, 2x soc. zařízení, veranda s venkovním posezením.