Sveti Filip i Jakov - Croatia apartmány ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Apartmány Croatia mají kompletně vybavený kuchyňský kout, koupelnu, SAT/TV, telefon, WI-FI, klimatizaci, terasu nebo balkon a nacházejí se asi 100 m od moře.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: dětská herna.

Sport a zábava: tenisové dvorce, plážový volejbal, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola potápění.

Možnost přikoupení stravy - snídaně i večeře jsou formou švédských stolů, polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu, v ceně nejsou obsaženy nápoje.

Přistýlka je na vyžádání, přistýlka (rozkládací lůžko) je možná jen v APT E6 - pouze pro dítě do 12 let.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech do 4.6. a od 3.9.2022. Sčítá se s FM slevami !!

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech od 4.6. do 25.6. a od 20.8. do 3.9.2022. Sčítá se s FM slevami !!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 21.6.2022 SLEVA 7=5 Z CENY UBYTOVÁNÍ PRO TERMÍN 25.6.-2.7. !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 21.6.2022 SLEVA 7=6 Z CENY UBYTOVÁNÍ PRO TERMÍN 2.7.-9.7. !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Croatia apartmány: Turistický komplex hotelu Alba a apartmánů Croatia se nachází v klidném prostředí, přímo u moře, obklopen zelení. Leží na pobřeží Pašmanského kanálu na cestě mezi Zadarem a Šibenikem. Od centra městečka Sv. Filip i Jakov je vzdálen cca 500 m, od města Biograd na Moru cca 3 km. 

Pokoje v hotelu Alba jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a také čtyřlůžkové rodinné, všechny mají SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI, koupelnu, balkon na mořskou stranu nebo do parku. Hotel má rovněž pokoje typu studia, které mají ložnici se 2 lůžky a navíc malou předsíň s vybaveným kuchyňským koutem, balkon mají na mořskou stranu. Pobyt ve studiu je možný s polopenzí nebo bez stravy.

Destinace: Letovisko vzdálené 25 km od Zadaru se středověkými památkami bylo pojmenováno po kostele sv. Filipa a Jakuba, který patřil do Rogovského opatství. V kostele je slavný gotický kříž. Městečko má kromě starších domů v centru i řadu letních vil, pěkné parky a upravené pláže. Malá pláž je přímo v městečku na okraji borového lesa, delší pláž je před turistickým střediskem Croatia. Příjemné poklidné městečko má vše, co je potřeba k hezké dovolené. Naše CK zde nabízí renovované apartmány Croatia a hotel Alba. Též ubytování v soukromí.

Dobré doporučení CK Zemek!

Ubytování: apartmán

Typy apartmánů: 1/3 typ B3 - 27,5 m2, ložnice se 2 lůžky (v některých apartmánech jsou francouzská lůžka), denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa 5,6 m2   

1/4 typ C4 - 39 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon/terasa 6,6 m2 

1/5 typ D5 – 35,5 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa/balkon 7 m2 

1/6 typ E6 jednopodlažní - 47 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon

Hostům je k dispozici: recepce, hotelová klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, terasa, samoobsluha, ambulance, hotelový výtah. Na pláži restaurace s taneční terasou, kde se konají zábavné večery. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, přírodní kamenité, vzdálené cca 100 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, škola potápění a další vodní sporty. Hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro děti i dospělé.


Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI připojení k internetu
  • animace denně kromě soboty (v sezoně)
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit)
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • dětská postýlka (na vyžádání) za příplatek