Střední Dalmácie - ostrov Hvar - Hvar ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: hotel s výhledem na celý ostrov a Makarskou leží v mírném zalesněném svahu cca 500 m od obce Jelsa. Cca 150 m od oblázkové, přírodní kamenité a písčité pláže.

Vybavení: recepce, směnárna (provoz může být omezen), bar u bazénu, venkovní bazén s mořskou vodou, vnitřní bazén s mořskou vodou (uzavřen 10.06. - 15.09.), lehátka se slunečníky (omezený počet) na venkovním bazénu s mořskou vodou zdarma a parkoviště zdarma do vyčerpání kapacity. Animace (cca od poloviny června do poloviny září).

Doporučujeme: Doporučujeme: Oblíbený hotel leží v klidném prostředí s nádherným výhledem na centrum městečka Jelsa.

Obsazení: X–XXXx

Poznámka: nástup možný jakýkoliv den. Transfer na ostrov Hvar: autokaroví hosté budou zavezeni do přístavu ve Splitu (ze stejného místa odjezd, o jeho čase obdržíte informace prostřednictvím sms/partnera v den odjezdu v dop. hod.). V přístavu si zakoupíte jízdenku na trajekt a přepravíte se na ostrov (jízda trvá cca 2 hod do letoviska Stari Grad). Orientační ceny trajektu: Split–Stari Grad – 50 HRK/os./1 směr. Dále na vyžádání za přípl. ind. transfer z přístavu do hotelu (cca 15 min.). Cena závislá na počtu osob. Můžete využít i místní dopravu. Do letoviska se lze dopravit také katamaránem a do ubytovací kapacity dojít pěšky.

Pro děti: hřiště.

Internet: WiFi.

Stravování: all inclusive

all inclusive s obsluhou

All inclusive: plná penze formou bufetu (snídaně 7:00-10:00 hod, oběd 12:00-14:00 hod, večeře 19:00-21:00 hod), místní nealko (voda, minerál. voda, šťáva) a alkoholické nápoje (4 alkohl. místní nápoje, červené a bílé víno, točené pivo) během obědů a večeří a v baru u bazénu 10.00 - 23.00 hod., odpolední snack a káva 16.00 - 17.00 hod., fitness, 1-3x v týdnu živá hudba, 1x v týdnu dalmátská večeře.

Ubytování: hotel ***

1-2lůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna/WC, SAT/TV, telefon, některé mají balkon/terasu, mořská strana za příplatek. Pokoje s možností doplatku za klimatizaci pouze na vyžádání.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.