Střední Dalmácie - ostrov Hvar - Arkada **+


  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: centrum rybářského městečka Stari Grad je vzdáleno cca 900 m po promenádě podél moře. Ačkoliv je hotel Arkada starší, díky bohatosti a rozmanitosti služeb je velmi oblíbený. Cca 100 m je oblázková zátoka a přímo před hotelem jsou betonová plata, cca 500 m od hotelu je pláž FKK.

Vybavení: recepce, restaurace, výtahy, lobby bar, taneční terasa, TV místnost, parkoviště, vnitřní bazén s mořskou vodou vyhřívaný (otevřený pouze v před a po sezóně), venkovní bazén s mořskou vodou, pool bar, taverna. Lehátka a slunečníky u bazénu venkovního zdarma (omezené množství).

Doporučujeme: Doporučujeme: Hotel se nachází na tichém, vzrostlými borovicemi zastíněném poloostrově přímo u členitého pobřeží, které vytváří řadu zátok s kouzelnými oblázkovými plážemi.

Obsazení: X–XXXX

Poznámka: nástup mimo sobotu na ověření. Transfer na ostrov Hvar: autokaroví hosté budou zavezeni do přístavu ve Splitu (ze stejného místa je organizován odjezd, informace prostřednictvím sms/partnera v den odjezdu v dopol. hod.). V přístavu si zakoupíte jízdenku a přepravíte se na ostrov (jízda cca 2 hod do letoviska Stari Grad). Dále za příplatek transfer z přístavu do hotelu (cca 10-15 min.). Můžete využít i místní dopravy. Pro cestu zpět doporučujeme zkrátit si čekání pobytem ve Splitu, kde je v trajektovém terminálu úschovna zavazadel, směnárna, WC. (Orientační cena trajektu: Split–Stari Grad – 50 HRK/os./1 směr).
V roce 2019/2020 proběhne rekonstrukce ubytovacích jednotek, lobby a restaurace - uvedené foto je pouze ilustrativní.
Kratší a prodloužené pobyty s příjezdem mimo sobotu možné - kalkulace rádi zpracujeme na vyžádání.

Internet: WiFi zdarma

Stravování: polopenze

polopenze bufetová s obsluhou

Ubytování: hotel **+

2-3lůžk. pokoj směr park clas. - koupelna/WC, TV, telefon, balkon, manželská postel nebo samostatná lůžka. 2lůžk. pokoj mořská strana clas. - koupelna/WC, SAT/TV, telefon, balkon, sejf, manželská postel/samostatná lůžka, minibar. Rodinné pokoje směr park pro 2-4 os. - koupelna/WC, TV, telefon, balkon, 2 ložnice - samostatné postele, minilednice.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.