Stari Grad - Hvar Places hotel by Valamar ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hvar PLACES hotel by Valamar - BUS

Hotel HVAR [PLACESHOTEL], bývalý hotel Lavanda, [PLACES] je název pro nový hotelový koncept viz popis, leží 50 m od moře, asi 900 m od centra města a 100 m od hotelu Arkada, obklopený borovým hájem. Pláže jsou 50 m od objektu, betonové, kamenité, oblázkové. Skládá se z hlavní budovy (hotelu) a dvou pavilonů I. a II. – umístění pokoje určuje na místě recepce, nerozlišuje se. Hotel nabízí pokoje bez možností přistýlek v těchto typech: 

1/2 pokoj BP, size S - 12 m2, balkon / výhled do parku, manželská postel, max. počet osob: 2, koupelna se sprchou, klimatizace, satelitní TV, Wi-Fi, fén

1/2 pokoji BM, size S - 13 m2, balkon / strana k moři, 2 samostatná lůžka, max. počet osob: 2, koupelna se sprchou, klimatizace, satelitní TV, Wi-Fi, fén

1/2 pokoji BM, size M - 17 - 23 m2, balkon / strana k moři, manželská postel nebo 2 samostatná lůžka, max. počet osob: 2, koupelna se sprchou, klimatizace, satelitní TV, Wi-Fi, fén

1/4 pokoji BM - 31 m2, balkon / strana k moři, manželská postel a 2 samostatná lůžka, max. počet osob: 4, koupelna se sprchou, klimatizace, satelitní TV, Wi-Fi, fén. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

FLEXI STRAVA: Snídaně formou bufetu - trvá do 11:00 hodin, s možností dokoupení obědů nebo večeří. V případě, že hosté nestihnou oběd nebo večeři, je tu možnost jejich zakoupení. Klient dostane v restauraci nebo na baru náramek s kreditem 25 EUR na den, které může využít k útratě v hotelových restauracích a barech nebo u bazénu. Namísto klasické bufetové večeře má klient k dispozici výběr z denního menu o 4 chodech (12:00-22:00). Nevyužitá částka se přenáší na další den pobytu. V případě, že klient během pobytu nevyčerpá celou částku 25 EUR na den, nemá nárok na konci pobytu k vrácení rozdílu, v případě, že klient kredit přečerpá, může nadále využívat náramek a rozdíl, který bude nad rámec, doplatí při odjezdu na recepci. Co neutratíte ten den, bude převedeno do dalšího dne.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, terasu, sladkovodní bazén (400 m2), baldachýny, lehátka a pronájem ručníků u bazénu. Zábava u bazénu s vystoupeními DJ a tematickými programy. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, 4 tenisové dvorce, plážový volejbal, basketbal, půjčovna jízdních kol, skútrů, aut a loděk, vodní sportovní centrum, potápěčské centrum atd. Hosté mohou využít wellness program za poplatek.

Restaurace nabízí bohatý výběr sendvičů, salátů, ovoce a dezertů z místních potravin, pokrmy připravené ze značné části z autentických místních potravin např. pizzy s místním olivovým olejem, křupavé saláty, krémové domácí těstoviny atd. V barech nabídku koktejlů a studených nápojů ochucených místními aromaty a kořením (např. rozmarýn, levandule, šalvěj, agáve, med, ovocné tóny fíků a pomerančů…). 

V hotelu je rychlý bezdrátový internet, Smart TV s možností streamu a digitální knihovna s Kindle a tablet zařízeními. Možnost bezhotovostního placení náramkem v celém hotelu, bezkontaktní přihlášení a vstup do pokoje.

NOVINKA PRO ZVÍŘATA – vybavení pro domácí mazlíčky dostupné na pokojích (snack, hračka, miska, místní průvodce pro dovolenou s domácím mazlíčkem) dostupné od 01.05.2022

Autobus na ostrovy nezajíždí, trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfery z přístaviště Stari Grad do míst ubytování na ostrově Hvar jsou zahrnuty v ceně, jsou zajištěny lodí, mikrobusem, osobním autem chorvatskými partnerskými společnostmi, taxi službou.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, terasa.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO, MÁ STRAVU - ZDARMA.

1/4 pokoj BM - musí být obsazen min. 2 plně platícími os., 3., 4. lůžko ZDARMA bez rozdílu věku.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

!!! PRODLOUŽENÁ FM SLEVA 10% OD 15.2. DO 28.2.2022 !!!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Staré rybářské městečko, přístav a hospodářské středisko, od pol. 60. let oblíbené letovisko. Leží na konci hlubokého starigradského zálivu na severozápadním pobřeží ostrova Hvar. V okolí rozsáhlé lesy, které příznivě ovlivňují zdejší podnebí. Na přelomu 15. a 16. stol. zde žil zakladatel tradice chorvatské literatury básník Petr Hektorović, v jehož domě se dnes nachází muzeum.

Cena zahrnuje

  • 7x flexibilní polopenze, tzn. snídaně - bohatý buffetový stůl až do 11:00 hodin, s tzv. možností dokoupení oběda či večeře. Pokud host nestihne oběd nebo večeři, obdrží v restauraci nebo baru náramek s kreditem 25 EUR na den, které může využít k útratě v hotelových restauracích a barech nebo na bazénu, namísto klasické bufetové večeře. Klient má k dispozici výběr z denního menu o 4 chodech v době od 12:00 do 22:00 hodin. Nevyužitá částka se přenáší na další den pobytu. V případě, že klient během pobytu nevyčerpá celou částku 25 EUR na den, nemá nárok na konci pobytu k vrácení rozdílu, v případě, že klient kredit přečerpá, může nadále využívat náramek a rozdíl, který bude nad rámec doplatí při odjezdu na recepci
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • WI-FI připojení
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • dětská postýlka do 2 let na vyžádání - 5 EUR/den - platí se na místě v recepci