Split - Ivana vila ****


  • ubytování: vilaubytování: vila
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Největší město na chorvatském pobřeží, hlavní hospodářské, kulturní a dopravní středisko Dalmácie. Split leží na poloostrově mezi Kaštelským zálivem a Splitským průlivem, asi 26 km od Trogiru nebo Omiše. Split má nejvýznamnější osobní a nákladní přístav, letiště, vlakové nádraží, velké autobusové nádraží. Split má jednu marinu a jachetní kluby. Město je bohaté na kulturní památky, galerie, několik muzeí. Například Diokleciánův palác byl v roce 1979 zapsán do listiny UNESCO. Koupání na městských koupalištích za poplatek. Pláže oblázkové s pískem či uměle vytvořené. Koupaliště Bačvice ve středu města je možné i pro invalidní osoby. Ve městě je bohatá nabídka sportů, různé sportovní kluby, nabídka vodních sportů. Město nabízí bohatý zábavní a kulturní život po celý den.

Poloha: do 3 km od moře

Vybavení: dětské hřiště, dětská herna.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Dětská postýlka a vysoká židle na vyžádání.

Ivana vila: Splitská riviéra je velmi lákavou destinací pro mnoho cestovatelů z celého světa. Přírodní krásy, různé scenérie, bohaté historické dědictví, různé kulturní a sportovní akce, rozmanité kulinářské dědictví a mírné klima jsou jen některé z mnoha zajímavostí této oblasti.

Split je město plné života - pulzující, hlučné, temperamentní, jedinečné, přitažlivé a jak říkají jeho obyvatelé – nejkrásnější místo na světě. I když musíme zmínit, že Split je 2. největší město v Chorvatsku a největší město v Dalmácii, rádi bychom zdůraznili především jeho historické jádro a palác římského císaře Diokleciána, které jsou od roku 1979 na seznamu světového dědictví UNESCO. 

Villa Ivana se nachází na kraji města Split, v klidné čtvrti plné keřů a stromů poskytujících klid, a přesto je blízko obchodů a kaváren. Velké nákupní centrum Mall of Split je jen 5 minut chůze a okolní vesnice Solin a Kaštela se nacházejí nedaleko.

Tato krásná vila může ubytovat 8 osob (+ 1 osoba na přistýlce za příplatek) a skládá se z obývacího pokoje, kuchyně/jídelního koutu, 5 ložnic (3 dvoulůžkové ložnice a 2 jednolůžkové ložnice), 3 koupelen, prádelny, posilovny a dětské herny.

V přízemí se nachází kuchyně, obývací pokoj, 2 dvoulůžkové ložnice, 1 jednolůžková ložnice, 2 koupelny (jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou). Obývací pokoj v přízemí je vybaven klimatizací, kabelovou TV, DVD přehrávačem, Hi-Fi. Všechny ložnice jsou navíc vybaveny klimatizací. Vila je plně klimatizovaná, s celkem 6 klimatizačními jednotkami. V prvním patře najdete obývací pokoj, posilovnu, dětskou hernu, 1 ložnici s manželskou postelí velikosti King, jednolůžkovou ložnici a koupelnu se sprchovým koutem. V suterénu je kulečníkový stůl. Interiér vily je nekuřácký.

Vybavení vily: klimatizace, TV, DVD přehrávač, HI-FI, WI-FI, lednice, mrazák, trouba, myčka, mikrovlnná trouba, topinkovač, rychlovarná konvice, kávovar, žehlička, pračka, fén, gril

Exteriér tvoří velká zahrada se sezónním ovocem a zeleninou (k dispozici hostům), soukromý bazén s venkovní sprchou, toaleta, lenoška, jídelní kout s kamenným krbem a venkovní dětské hřiště. Centrum města je vzdálené čtyři kilometry a krásná pláž Žnjan je vzdálena pět minut jízdy autem (4 km). Všechny pláže ve městě Split jsou oblázkové, kromě písečné pláže Bačvice.

Ivana vila: Vila Ivana se nachází v rozhlehlé zahradě na okraji města Split. Centrum města je vzdáleno cca 4 km. Známé splitské pláže jsou vzdálené - pláž Znjan ca 5 minut jízdy autem a pláž Bacvice cca 10 minut jízdy autem.  

Parkování je možné v blízkosti vily. Vila Ivana pro maximálně 9 osob má dvě nadzemní podlaží. V přízemí je obývací místnost s kompletně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jedna dvoulůžkové ložnice, dvě jednolůžkové ložnice, dvě koupelny. V prvním patře je dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, koupelna, posilovna a malá herna pro děti. Vila je dále vybavena klimatizací, SAT/TV, WI-FI připojením k internetu, pračkou, žehličkou, fénem, terasou se zahradním nábytkem u vlastního venkovního bazénu a zahradním grilem. Vila je ideální pro rodinnou dovolenou nebo skupinu přátel.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celé vily s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • klimatizace
  • WI-FI
  • parkování
  • závěrečný úklid
  • údržba zahrady
  • údržba bazénu
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • extra úklid (na vyžádání) - za příplatek