Šibenik - Amadria Park Camping - Villas Kornati apartmány ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, dětské hřiště, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, škola tenisu, kuželky, bowling, kulečník, škola potápění, trampolína.

Ubytování v apartmánech je možné pro tento maximální počet osob: 1/4 APT-2 dospělé osoby+2 děti do 12 let, 1/5 AP -3 dospělé osoby+2 děti do 12 let, 1/7 AP - 4 dospělé osoby+3 děti do 12 let

Domácí zvířata nejsou povolena.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Šibenik nepatřil nikdy mezi významná turistická střediska, ale je vždy vděčným cílem pro své mimořádné historické památky. Na prvním místě je třeba jmenovat Katedrálu sv. Jakuba, která byla zapsána mezi památky UNESCO. Svého dokončení se dočkala v roce 1555. V letech 1412 - 1797 zde panovali Benátčané, kteří v historickém jádru vystavěli velkolepé paláce, tři mohutné pevnosti a bašty na ostrově sv. Mikuláše. V tomto období se Šibenik stal jedním z nejrušnějších kulturních středisek renesančního Chorvatska. Žezlo převzali Rakušané v roce 1797 a vládli zde do roku 1918. Po první světové válce se zde snažili uchytit Italové, avšak podle Rapallské smlouvy připadl Šibenik Království Srbů, Chorvatů a Slovinců. V bojích počátkem 90. let byl Šibenik značně poškozen, ale škody jsou již napraveny a Šibenik je velmi navštěvovaným historickým městem.

Nejbližším turistickým místem pro poznávání historických krás Šibeniku je 6 km vzdálený vyhlášený hotelový a sportovní komplex Solaris, který je s městem spojen autobusovou linkou

Ubytování: apartmán

Typy apartmánů: Amadria Park Camping - Villas Kornati apartmány

Apartmány Villas Kornati se nacházejí cca 6 km od města Šibenik. Apartmány pro 2-7 osob jsou umístěné ve dvoupatrových domcích v parku středomořské vegetace, v blízkosti pláží a u přístavu malých lodí a člunů. Apartmány mají denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, ložnici(e), SAT/TV, WI-FI, koupelnu, vysoušeč vlasů, trezor, klimatizaci/topení, balkon.

1/4 (1/2+2) typ A1 má 30 m2, ložnici s patrovou postelí, denní místnost s manželskou postelí a kuchyňským koutem. Ubytování v apartmánu je možné maximálně pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let.

1/5 (1/2+1/1+2) typ A2 má 55 m2, ložnici s manželskou postelí, ložnici s jedním lůžkem nebo s patrovou postelí pro děti do 12 let, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let. Ubytování v apartmánu je možné maximálně pro 3 dospělé osoby a 2 děti do 12 let.

1/7 APT (2/2+3) typ A3 má 70 m2, ložnici s manželskou postelí a s možností 1 přistýlky pro dítě do 12 let, ložnici s oddělenými lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let, 2 koupelny, 2 balkony. Ubytování v apartmánu je možné maximálně pro 4 dospělé osoby a 3 děti do 12 let.

V kempu mají hosté k dispozici recepci, směnárnu, restauraci al carte, snack bar, bar na pláži, venkovní bazén, parkoviště. Oblázkové pláže, betonová plata s pozvolným přístupem do moře jsou vzdálena cca 50-150 m od apartmánů. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Na pláži bohatá nabídka místních vodních sportů. Resort Amadria Park Šibenik se skládá z 5 hotelů, kempu, ve kterém jsou umístěné apartmány Villas Kornati a mobilní chaty, nabízí zábavu i sportovní vyžití pro celou rodinu a patří mezi nejlépe vybavené rekreační a sportovní komplexy v celém Chorvatsku. Je postaven jako jeden rozhlehlý turistický areál s hotely, lesoparky, travnatými plochami, venkovními bazény a restauračními zařízeními (restaurace Dalmatinsko Etno Selo s nabídkou jídla podle původních receptů, restaurace Trattoria, Sibinium, Mediteraneo Steak Haus, cukrárna Sweet Dreams Cake House a další beach bary). Resort Solaris Beach dále nabízí pro své hosty nejrůznější turistické atrakce (za poplatek): Dalmatinský aquapark s tobogány, zmenšené golfové hřiště, Pirátský minigolf. Pro děti jsou zde dětská hřiště, pískoviště, mini club pro děti ve věku 3-12 let. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, hřiště na plážový volejbal, několik hřišť pro míčové hry, stolní tenis, minigolf. Resort pořádá bohaté sportovní a zábavní animace pro děti a dospělé. Podél celého střediska je udržovaná oblázková pláž s rákosovými slunečníky a lehátky (za poplatek). Oblázkové pláže, betonová plata, kamenité pláže zde dosahují délky až 4 km.

Všechna zařízení resortu budou otevřena v závislosti na počasí a koupací sezóně. Vedení si vyhrazuje plné právo uzavřít bazény z technických důvodů a čištění. Některá zařízení resortu jsou za poplatek.


Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • klimatizace
  • Wi-Fi
  • závěrečný úklid
  • animace: mini klub pro děti od 3 do 12 let - kreativní hry, zábava pod širým nebem, filmy, zpěv a tanec; pro dospělé basketbal, stolní tenis, plážový volejbal, badminton, letní kino, magická show (např. ohňová show, balónová show, umělci, žongléři, tanečnice)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek 1 €/osoba - platí se na místě v recepci
  • dětská postýlka (na vyžádání) za příplatek - platí se v CK/ u prodejce