Šibenik - Hotel Amadria Park Kids hotel Andrija ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Město Šibenik je vzdáleno 6 km, oblázková pláž je vzdálená cca 50 m .

Pláž: Široká a dlouhá oblázková pláž se nachází cca 50 m od hotelu .


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Blansko, Brno, Břeclav, České Budějovice, Dobříš, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Karlovy Vary, Kladno, Klášterec nad Ohří, Klatovy, Liberec, Litomyšl, Louny, Lovosice, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Slaný, Soběslav, Stará Boleslav, Staré Město u Uherského Hradiště, Svitavy, Tábor, Teplice, Ústí nad Labem, Velké Meziříčí, Veselí nad Moravou, Vodňany, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, dětská recepce a herna s animátory, restaurace s odděleným prostorem výhradně pro děti (vše přizpůsobeno dětem), směnárna, výtah, venkovní bazén se slanou vodou, obchod se suvenýry, terasa s posezením. Vybavení resortu Solaris: aquapark, stylové restaurace, pizzerie, cukrárna s vlastní výrobnou, bary, komplex vnitřních a venkovních bazénů, informační centrum, bankomat, supermarket, mnoho zajímavých sportovních aktivit. První AQUAPARK v srdci Dalmácie o ploše až 15 000 m2 nabízí šest různých skluzavek, trysky, vodopády s četnými efekty, línou řeku a širokou škálu rodinných a společenských aktivit, her a kuriozit i pro nejmenší děti.
Zdarma: trezor v pokoji, lehátka u bazénu.
Za poplatek: Wi-Fi v lobby baru, parkoviště (4 EUR/den mimo sezónu, 7 EUR/den v hlavní sezóně).

Doporučujeme: Hotel Andrija je součástí komplexu Amadria Park Resort, který nabízí kvalitní služby a věnuje výjimečnou pozornost dětem. Interiér je zařízen s mořskou tematikou tak, aby zaujal zejména děti.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pobytová taxa
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava (více informací zde)
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. Jednou týdně se pořádá dalmatská večeře.

Ubytování: hotel ****

Pokoje zařízené v dětském stylu, s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minibarem. Možnost dvou přistýlek formou palandy nebo rozkládacího gauče. Hotel nabízí také rodinné pokoje (dva propojené).