Severní Dalmácie - Premium Camping Zadar Falkensteiner ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: areál obklopen bohatým borovým lesem se nachází přímo u moře v blízkosti města Zadar. Od historického centra města Zadar je kemp vzdálen jen 10 minut autem. Pláž s přímým přístupem do moře.

Vybavení: recepce, bazén, wellnes, obchod.

Doporučujeme: Doporučujeme: Zcela nový prázdninový areál zařízený v moderním stylu přímo u pláže nabízející vysoký standard ubytování i pro náročnější klienty.

Obsazení: viz rozpis jednotlivých typů ubytování

Poznámka: ubytování zahrnuje : výměnu ručníků každý třetí den, ložní prádlo měněno každých 7 dní.

Pro děti: vnitřní i vnější centrum pro děti, dětský bazén se skluzavkami a rozprašovači.

Internet: WIFI v rámci areálu zdarma.

Stravování: vlastní

bez stravy, v rámci kempu mají klienti k dispozici: A'la carte restaurace, plážový bar, pekárnu, potraviny, fast food

Ubytování: apartmán

Kemp nabízí 87 mobilních jednotek a 7 glamping stanů.
Campin Cozy Home: 30 m2, maximální obsazení 3 osoby, mobilní dům je zařízen dvojlůžkem o rozměru 200x160 cm spojené s obývací místností, bluetooth system, kuchyň (vařič, lednice, dřez, myčka nádobí), rozkládací gauč o rozměru 190 x 70 cm vhodný pro 1 dítě, koupelna (WC, sprcha a umyvadlo), venkovní terasa.
Camping Family Home: 40m2, maximální obsazení 5 osob. Vybaven dvěma ložnicemi, v jedné dvojlůžko o rozměru 200 x 160 cm a ve druhé dvě oddělená lůžka o rozměru 200 x 80 cm. Obývací místnost, bluetooth systém, kuchyň (vařič, lednice, dřez, myčka nádobí), rozkládací gauč o rozměru 190 x 70 cm vhodný pro 1 dítě, koupelna (WC, sprcha a umyvadlo), venkovní terasa.
Camping Family Home + : 40m2, maximální obsazení 7 osob. Vybaveno 3 ložnicemi, 2 x pokoj vybavený dvoulůžkem s rozměrem 200 x 160 cm, 1x pokoj s dvěma oddělenými lůžky o rozměru 200 x 80 cm každé. Obývací místnost, bluetooth systém, kuchyň (vařič, lednice, dřez, myčka nádobí), rozkládací gauč o rozměru 190 x 70 cm vhodný pro 1 dítě, koupelna (WC, sprcha a umyvadlo), venkovní terasa.
Glamping Premium Home : velký dvoupatrový stan o rozměru 50m2, maximální obsazení 6 osob. Vybaveno 1 ložnicí s dvojlůžkem o rozměru 200 x 160 cm, 1 x pokoj s oddělenými lůžky o rozměrech 200 x 80 cm každé, oddělená spací část pro 2 děti (190 x 140 cm), kuchyň (vařič, lednice, dřez, myčka nádobí ), koupelna (WC, sprcha a umyvadlo).
Glamping Home: stan o rozměru 23m2, maximální obsazení 2 osoby. Vybavené dvojlůžkem s rozměrem 200 x 160 cm.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.