Severní Dalmácie - Babun ***+


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: apartmány se nacházejí v rodinném domku ve městě Nin nedaleko písečné pláže (cca 350 m), která je ideální pro malé děti. Dům je vhodný i pro partu přátel.

Vybavení: pronájem apartmánu s kuchyňkou, spotřeba vody a el. en., závěrečný úklid, povlečení, SAT/TV, parkování na vyhrazeném místě, gril. Zvířata nejsou povolena. Klimatizace zdarma.

Doporučujeme: Doporučujeme: Velmi pěkně udržovaný rodinný domek nedaleko písčité pláže rády vyhledávají rodiny s malými dětmi, přátelští vlastníci.

Obsazení: X-XXXX

Internet: WiFi signál zdarma je dostupný pouze na dvoře.

Stravování: vlastní

bez stravy

Ubytování: apartmán

přízemí: 1x studio pro 2-3 os. - ložnice s manž. lůžkem a přistýlka, propojená s druhou místností s kuchyň. koutem a jídelním stolem, SAT/TV, klimatizace, koupelna se sprchou a WC, terasa, samostatný vchod. Studio pro 2 os. - ložnice s manž. lůžkem, propojená s druhou místností s kuchyň. koutem a jídelním stolem, SAT/TV, klimatizace, koupelna se sprchou a WC, terasa, samostatný vchod, (postýlka na vyžádání - 5 EUR/den). Tento apartmán má možnost pronajmutí garáže za příplatek. V patře: apartmán pro 3-4 os. - jedna ložnice s manželským lůžkem a přistýlkou, v denní místnosti je rozkl. gauč a kuchyňský kout, SAT/TV, klimatizace, koupelna se sprchou a WC, balkon, samostatný vchod. Studio pro 2 os. - dvě oddělená lůžka a kuchyňský kout, SAT/TV, klimatizace, koupelna s WC, balkon, samostatný vchod.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.